La una dintre conferințele de presă despre nimic la care anunță nimic, președintele Klaus Iohannis a fost întrebat ce părere are despre disputele dintre două partide și care este mesajul său pentru PNL și USR Plus. Reproduc de pe o agenție de presă răspunsul (aflat și pe site-ul Administrației Prezidențiale) cu pretenție de umor și înțelepciune al președintelui României:

„Mesajul meu e simplu. Vor guverna împreună! E o nervozitate, sensibilitate, ca în campanie electorală. Unii sar mai repede cu anumite mesaje, acuzaţii. Între PNL şi USR există o apropiere care nu trebuie să se apropie pe simpatii între persoane, ci pe valori şi programe. Eu îi încurajez să se apropie şi electoratul aşteaptă acelaşi lucru”.

Integral pe CotidianulComentarii

Ion Cristoiu, maestrul Ardei Umplut cu căcat al presei de căcat Bunul meu tovarăș și pretin într-ale scrisului căcat pe hârtie igienică, Cornel Nistorescu, maestrul Ștergător la Cur al PSD și prim-vice-prim țucălar al aceluiași partid împuțit, nu dă-n gropi și nu se dă de gol, el este gol de presă și plin de căcat alături de PSD-ul scufundat și el în căcat, de unde viteazul meu pretin se screme să iasă la suprafață împreună cu fecalomul PSD. Un editorial mititel leșinat cu câteva zoaie aruncate spre Ăl de Sus de la Cotroceni, o mică aluzie și ea leșinată despre Binom și Statul Paralel Lateral unde cicâ unul cu niscai stele mari pă epoleți cică i-ar fi spus ceva sau ceva de acest gen ăluia de la Cotroceni cum e cu rezultatul alegerilor generale care sunt încă pă vine și căcam căcare atât. Păi să-mi bag eu toată Euro-Pula în capul și-n gura pretinului meu, pentru că numai atât merită. Muie! Muie PSD!

2 decembrie 2020 0:35

ion Ce-i cu afacerea criminala cu MASTILE FALSIFICATE importate - sub nasul lu' Johanis, de firme PNL/USR/PMP sau apropiate astora ? DNA/DIICOT/SRI/STS musmalizeaza acest atentat la viata romanilor si la siguranta nationala? Aloo, Johanis/Orban vrem lista cu firmele si patronii criminali, si orasele unde au fost plasate mastile falsificate. Indiferent de partidul complice la crima.

30 noiembrie 2020 17:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.