Istoricul și publicistul Vladimit Tismăneanu a anunțat marți pe contul său de Facebook că Elena Vijulie Tănase, directorul secției române a postului de radio american Europa Liberă, l-a anunțat că i-a reziliat contractul de colaborare din rațiuni financiare.

”Acum o luna am primit o instiintare laconică din partea doamnei Elena Vijulie Tănase că, din rațiuni financiare, rubrica Agora de pe site-ul secției române se desfiinteaza. Regrete? O încercare de a comunica personal? Expresia pretuirii pentru 37 de ani de colaborare constanta? Nici vorba. Azi am primit instiintarea oficiala semnata de doamna Elena Tanase (fără Vijulie), directoarea secției române”, a scris Tismăneanu pe Facebook.

Tismăneanu, care amintește că și-a început colaborarea cu Europa Liberă in februarie 1983, o acuză pe Elena Vijulie Tănase de conflict de interese.

Integral pe G4media.roComentarii

je Si-a scos dovleacul la vedere, acest pui de NKVD-ist si de KGB-ist, acest neica-nimeni care s-a lafait intr-o familie de "ilegalisti" bolsevici, in vila Kiseleff, Pobeda neagra cu sofer, haleala lux, cu scoli facute pe pile - in timp ce crema intelectualitatii romanesti murea la Canal si-n inchisori groaznice, si copii acestora erau respinsi la din facultati . Bai, dovleacule, taci drak' acolo in America, tara tuturor imposibililor....

1 decembrie 2020 10:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.