Șoseaua de centură a orașului Săcuieni, județul Bihor, începută în 2011, a fost dată în folosință de 1 Decembrie. S-a lucrat în ritm de melc, cu o medie de 845 metri pe an.

Ministerul Transporturilor a dat marți în folosință Centura de Ocolire a orașului Săcuieni. Lucrările la drumul în lungime de doar 7,6 km au început în anul 2011 și s-au poticnit după ce firma de construcții titulară a contractului de execuție a sub-contractat o parte dintre lucrări iar la un moment dat totul s-a blocat din cauza neachitării sumelor datorate constructorilor.

Patru ani mai târziu, contractul a fost reziliat într-un moment în care doar jumătate din șoseaua de doar 7,6 kilometri era executată. Lucrările au fost reluate abia în 2019 și au fost finalizate în mai puțin de un an, la fix pentru ca darea în folosință să se producă pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României și cu doar șase zile înaintea alegerilor parlamentare.

Integral pe România LiberăComentarii

@Pute Si tine cont te rog si ca GLOBAL-pushlamalele alea dela Davos (alde Schwab, Soros, Microbill, Zuckalenberg & Comp.-licii lor, n.m.) si-au amânat "Reseat"-ul mai pe primavara-vara, si daca pun aia laba pe ei, atunci amânat ramâne sine die, n.m., ai bagat la cap?!

1 decembrie 2020 22:23

@Pute Uie-te si la pizdirica aia CIA (ranita, n.m.) de la Frankfurt am Main, aia cu servaru' Dominon - vrei sa ajungi si tu ca ea, cu capu' în butoi la Guantanamo?!

1 decembrie 2020 22:18

@Pute si, sa nu uitam, eterna EURO-poolla - Intrebarea este cine o suge si cum? Ca dacă nu o iei ca mine, zi de zi, clipă de clipă, cu capu' la "Nucleu' Dur" în ciock, ea nu se scoală si nu-ti ejaculeaza niciun fond de grant de euro-spagă pe esofag, ceea ce înseamna ca mai bine te lasi de ofăn sossaietii si te reprofilezi ...

1 decembrie 2020 22:16

@Pute Intrebarea este cine a guvernat 8 din cei 9 ani si atunci iti dai seama de ce amana. Sa se poata fura. Stii cum e: daca lucrarea dureaza mult se fura PUTIN in fiecare an; daca se termina repede furtul fiind mare se observa. Asa ca baga-ti nasul mai bine si n-o sa-ti PUTA. O sa SIMTI mirosul corect. Mirosul BANILOR

1 decembrie 2020 19:07

Pute Si cine l-a inaugurat,a erau prea multe obiective realizate azi !!

1 decembrie 2020 15:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.