Este aglomeratie mare la Institutul Cantacuzino, acolo unde s-a pus în vânzare un imuno-modulator considerat a fi urmaşul Polidinului. Deja stocurile pentru adulţi l-au temrinat şi oamenii aflaţi la coadă sunt nemulţumiţi.

Zeci de oameni stau la coadă încă de la ora 5 dimineața în fața Institutului Cantacuzino pentru a intra în posesia noului medicament. Oamenii nu s-au speriat nici de pandemie, nici de faptul că afară erau zero grade, informează Antena 3.

Medicamentul previne infecțiile respiratorii și crește imunitatea. Comprimatele pentru adulți s-au vândut în totalitate. Acest tratament costă aproximativ 80 de lei pentru adulți și se administrează 10 zile timp de 3 luni consecutiv.

Ce este Orostim-HV, suplimentul alimentar vândut la Institutul Cantacuzino

Imunomodulatorul pentru care oamenii s-au strâns în Capitală se numește Orostim-HV și a fost anunțat de luni pe piață ca fiind un produs cu proprietăți antioxidante și de stimulare a imunității.

Orostim-HV este un supliment alimentar care conține o combinație dintr-un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene și o pulbere de extract de orz verde.

Acesta are proprietăți antioxidante și de stimulare a imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții.

Produsul va putea fi cumpărat începând cu 2 decembrie doar de la punctul de vânzare al Institutului Cantacuzino
„Produsul se administrează în perioadele cu risc de apariție a infecțiilor respiratorii persoanelor care lucrează în colectivități cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecții respiratorii repetate și persoanelor de vârsta a treia în stări cu imunitate scăzută. În următoarea perioadă se va continua dezvoltarea produsului, urmând ca anul viitor Institutul Cantacuzino să realizeze transferul tehnologic într-o altă arie de fabricație pentru producția în serie a produsului”, a transmis MApN, la începutul acestei săptămâni, atunci când a fost anunțat pe piață.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.