Managerul Institutului „Marius Nasta” din Capitală a declarat la Știrile ProTV că tot mai mulți pacienți ajung la spital cu forme grave de Covid-19. Situația de la ATI este în acest moment „îngrijorătoare”, a atras atenția medicul.

Ultimele raportări transmise de autorități arată că suntem pe o zonă de platou în ceea ce privește infectările cu coronavirus, însă Batrice Mahler atrage atenția asupra situație de la ATI și a numărului mare de decese. „În spitale, presiunea care vine prin cazurile pe care le tratăm este încă foarte mare”, a declarat ea.

„Dacă am avea mai multe paturi de terapie intensivă, cu siguranță ar fi ocupate în acest moment, pentru că numărul de pacienți cu forme severe care se prezintă în fiecare zi - pacienți care sunt la un pas de admitere în terapie intensivă - este în creștere, cel puțin la nivelul Institutului „Marius Nasta”.

Integral pe ProTVComentarii

Lute mai femeie nimic nu stii ,tu nu vorbesti cu marele specialist suntem pe drumul cel bun unii spre Ghencea altii spre inaugurarea de noi si marete obiective !!!

2 decembrie 2020 15:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.