Premierul Ludovic Orban anunță că va refuza, în continuare, sa meargă în studiourile Antena 3, post pe care l-a acuzat deseori de „dezinformare”. „La ora actuală, cine se duce acolo este tință vie”, spune premierul.

Într-un interviu pentru ziare.com, Orban a fost întrebat de ce guvernul finanțează cu bani publici si televiziunile care dezinformează in privința coronavirusului.

Ziare.com: Guvernul finanțează presa, în cadrul campaniei de informare privind COVID-19, fără niciun fel de criteriu privind etica jurnalistică. Este în regulă ca Antena 3, care a „otrăvit” spațiul public cu informații false și a promovat personaje care, la rândul lor, au dezinformat populația în timpul pandemiei, să primească bani de la Guvernul României prin această campanie?

Orban: Alocarea unor resurse se face pe baza unor criterii legale. Cetățenii citesc și se uită la mai multe ziare, televiziuni. Intenția este de a demara o campanie de informare către toți cetățenii, indiferent de ce televiziune, post de radio sau ce ziar apreciază. În ceea ce privește otrăvirea populației cu informații, avem instituții precum CNA-ul care trebuie să se ocupe de acest lucru.

Integral pe UniversulComentarii

Pe scurt Cine se duce la Antena 3 se compromite.

2 decembrie 2020 17:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.