Simona Halep a aflat prin ce calvar trebui să treacă la Australian Open, unul dintre turneele de Mare Șlem pe care speră să le câștige.

Australian Open – ediția care este programată anul viitor – va suferi o amânare. Inițial, primul turneu de Mare Șlem al anului era programat să se desfășoare la Melbourne (Australia), în perioada 18-31 ianuarie, dar organizatorii au anunțat, astăzi, că datele problemei s-au schimbat. Astfel, competiția de la Antipozi va debuta la data de 8 februarie, cu trei săptămâni mai târziu decât data inițială, a spus Craig Tiley, directorul turneului, conform The Sydney Morning Herald.

Trebuie să stea în carantină timp de 14 zile

Bineînțeles, problemele sunt legate de pandemia de coronavirus care a dat întreaga lume peste cap. Vor exista condiții speciale pentru fiecare participant la primul turneu de Grand Slam din 2021. Astfel, tenismenii sunt obligați să urmeze o perioadă de 14 zile de carantină, însă aceștia vor avea posibilitatea să se antreneze după a doua zi de izolare. asta în cazul în care rezultatul testului COVID-19 va fi negativ.

De-a lungul celor două săptămâni de carantină, jucătorii vor fi testați de cinci ori în camerele lor din hotel: în ziua 1, 3, 5, 10 și 14. La Melbourne, în competiția feminină, una dintre favorite la câștigarea trofeului este și Simona Halep.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.