Angajați din Ministerul Afacerilor Interne sunt contrariați de decizia ministrului Marcel Vela de a o propune spre decorare pe o referentă de la cabinetul său. În seria de persoane pe care președintele Iohannis le-a decorat de Ziua Națională a României se află și Gabriela Mădălina Cenușă Sîia, angajată a Ministerului de Interne.

Ea a fost decorată, conform Decretului 939 / 2020, cu Medalia Națională Pentru Merit clasa a III-a, cu însemn pentru civili, "cu prilejul Zilei Naționale a României, pentru rezultatele remarcabile obținute în activitatea profesională, în cadrul Ministerului Afacerilor Interne".

Gestul ministrului Vela de a o propune spre decorare este criticat de faimosul polițist Marian Godină într-o postare publicată, marți, pe Facebook.

"Gabriela Mădălina este din luna mai referent la cabinetul lui Vela. A fost înainte consilier onorific și pe la Cultură, s-a ocupat intens de zona de beauty, de automobile și a avut și un internship de reporter de noapte la o televiziune (...). Domnule ministru Marcel Vela, e plin internetul de postarea asta și mă tem că e posibil ca acestei doamne să i se facă o nedreptate, pentru că majoritatea oamenilor se întreabă ce o fi făcut de a meritat această distincție. Chiar și eu mă întreb. Sunt sigur că ceva remarcabil o fi făcut de ați nominalizat-o pentru a fi decorată, dar suntem cu toții foarte curioși să aflăm care sunt acele fapte remarcabile din activitatea dumneaei profesională, iar odată spuse, va scăpa de critici și va putea fi felicitată așa cum se cuvine.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.