Interpol atenţionează statele membre să se pregătească pentru acţiuni ale crimei organizate centrate pe vaccinurile anti-coronavirus

Organizaţia internaţională Interpol a transmis miercuri un mesaj de avertizare către cele 194 de ţări membre, îndemnate să se pregătească pentru acţiuni ale crimei organizate centrate pe vaccinurile împotriva coronavirusului, relatează AFP.

Într-o atenţionare de securitate de nivel portocaliu, organizaţia de cooperare poliţienească internaţională, cu sediul în oraşul francez Lyon, avertizează asupra unei “potenţiale activităţi criminale legate de contrafaceri, furturi şi promovarea ilegală de vaccinuri împotriva COVID-19 şi a gripei”.

“Pandemia a făcut deja loc unei activităţi prădătoare şi oportuniste fără precedent”, menţionează Interpol, adăugând că a constatat deja “promovarea, vânzarea şi administrarea de vaccinuri false” împotriva coronavirusului.

Integral pe ProTVComentarii

noi Vizat este si Guvernul Romaniei pt cumpararea unor vaccinuri falsificate, caci, Orban&Co deja au aruncat pe piata milioane de masti contrafacute inutile impotriva Covid19. Johanis cu Guvernul n-au avertizat populatia de mastile false, pana recent, cand a fost prea tarziu pt infectari. Aloo! stati cu ochii pe PNL/USR/PMP/Johanis sa cumpere vaccinuri validate de UE.

3 decembrie 2020 8:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.