Află cât este de eficientă zeama de castraveți murați pentru tratarea sau ameliorarea arsurilor la stomac și cum funcționează această practică.

Zeama de castraveți murați conține apă, sar, oțet, dar și diferite ingrediente care să ofere gustul specific murăturilor. Există persoane care beau zeama de castraveți murați ca remesiu pentru tratarea arsurilor la stomac sau a refluxului acid, motiv pentru care probabil te întrebi dacă această practică este sănătoasă sau cel puțin susținută de știință.

Zeama de castraveți murați: cât este de eficientă pentru arsurile la stomac

Arsurile la stomac sunt un simptom al refluxului gastroesofagian, o afecțiune în care acidul din stomac este regurgitat înapoi spre esofag, diferit față de cum ar trebui să ajungă, în sistemul digestiv. Acesta poate fi exacerbat de numeroase lucruri precum diferite tipuri de stres, alimente acide sau picante sau consumul de mâncare în exces. Arsurile la stomac se simt ca niște arsuri, ca niște radiații sau dureri în capul pieptului și de cele mai multe ori se înrăutățesc supă ce mănânci sau bei, dar și după ce stai întins pe spate sau stomac.

Integral pe Ce se intampla doctoreComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.