Liță Dumitru, unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria României, a rămas pe drumuri în SUA, după ce a fost dat afară din casă. Dezamăgit de situație, ex-internaționalul este decis să revină pe plaiurile natale, unde are de gând să-și dea ultima suflare.

Din cauza pensiei de doar 2.200 de lei pe care o încasează în România, Liță Dumitru a plecat în SUA cu speranța că-și va găsi liniștea. Nu a avut, din păcate, deloc noroc, iar un om de afaceri l-a umilit, pur și simplu.

“Un american a cărui mamă este româncă mi-a dat efectiv țeapă. Tipul are aici o Academie și îmi promisese multe, dar până la umă nu s-a întâmplat ceea ce spunea. După trei luni am rămas efectiv în stradă, ne-a dat afară din casă. Am luat-o iar de la sub zero, ne-am mutat în zona unde are fata școala, unde este într-o clasă alături de cei mai inteligenți copii din America, genul acela de clasă specială”, a declarat Liță Dumitru la Radio Sport 1.

Integral pe GândulComentarii

ariciul Deci esti sub zero?ba mai jos de atat nu poti cadea ,deci esti.ESTI ACOLO!!Ei de acolo nu ai decat de urcat.E simplu.Daca esti sanatos,sus si La drum.

4 decembrie 2020 10:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.