Liderul Pro România, Victor Ponta, a vorbit, la Adevărul Live, despre strategia partidului pe care îl conduce ca să obţină procentele necesare intrării în Parlament, de ce ar fi varianta cea mai bună variantă de premier şi negocierile cu celelalte partide.

Principalele declaraţii ale lui Victor Ponta:
De ce ar vota cineva cu Pro România?
E nevoie de lideri. mai ales în momente de criză. În momente de criză ai nevoie de lideri. Ciolacu nu e lider. Băsescu nu mai e.

Ce înţelegeţi prin lider?
Un om politic. În 2012 eu m-am gândit că voi guverna atât de bine ca înt oamnă să iau mai mult. Orban nu s-a gândit aşa. pe mine în 2012 m-a ridicat guvernarea de opt luni. PNL gâfâie să ia 30%. În 2016, PSD l-a luat cu mine.

Şi cu Dragnea
Şi cu Dragnea. Cioloş a venit doar în vizită doar în România.

Cum a fost episodul cu Dacian Cioloş comisar european?
Nu a fost o discuţie. A fost şi o discuţie oficială. Eu i-am trimis lui Juncker o adresă în care îi spuneam că pentru comisar european propun două persoane: Dacian Cioloş şi Corina Creţu. Eu îmi doream Dezvoltarea Regională. Băsescu striga, nu pentru că îi place Cioloş, ci să-mi strice mie apele. Juncker a vorbit cu amândoi şi a zis că o vrea pe Corina. Pe mine mă interesa să luăm Dezvoltarea. Franţa a câştigat foarte mult cu Cioloş.

Integral pe AdevărulComentarii

Adrian Năstase, ocnaș liberat ca tot husenul liber Victor Viorel Ponta, felcer docent în drept, tagma cum laudae! O Nulitate, un țucălar, un rebut politic, un Nimeni care vrea să mai fie ceva vreodată, dar NU va mai fi nimic. Cel mai prost și cel mai incompetent premier al României de după 1990, a înglodat România în alte datorii de 30 de miliarde euro în numai 3 ani de zile. Apoi, când și-a dat seama că e un Nimeni, a fugit ca o potaie de câțel de pripas cu coada-ntre picioare, demisionând din funcția de premier și din cea de președinte al PSD. Ce mai vrea acest limbric al politicii? Să-mi numărați ouăle! Muie Ponta! Puie Monta! Muie PSD!

5 decembrie 2020 5:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.