Partidul Mișcarea Populară (PMP) va organiza, vineri, de la ora 13:00, o acțiune de protest în fața Ambasadei Republicii Moldova la București ca urmare a ultimelor evenimente petrecute, în ultima perioadă, la Chișinău.

“Partidul Mișcarea Populară va organiza astăzi, 04.12.2020, începând cu ora 13.00, un protest în fața Ambasadei Republicii Moldova la București și va înainta o notă de protest cu privire la evenimentele recente de la Chișinău”, se arată în comunicatul emis de PMP.

Recent, prin intermediul unei postări pe Facebook, Traian Băsescu susținea că în capitala Republicii Moldova ar fi avut loc o “adevărată lovitură de stat”, relațiile lui Igor Dondon în parlament având ca principal scop o “re-rusificare a țării”.

Sub bagheta lui Igor Dodon, pe 3 decembrie 2020, la Chişinău s-a produs o adevărată lovitură de stat parlamentară. Bătut măr în alegeri, Igor Dodon a decis să-şi perpetueze puterea prin majoritatea parlamentară PSRM – Partidul Shor – grupul Pentru Moldova. Fără a le pune în dezbatere, majoritatea parlamentară a adoptat o serie de legi care generează pe de o parte, dezmembrarea statului unitar iar pe de altă parte asigură re-rusificarea ţării.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.