România condamnă în termeni fermi demersurile grăbite din Parlamentul de la Chișinău care vizează reducerea prerogativelor președintelui, în condițiile în care la conducerea țării se pregătește să vină un politician prooccidental, Maia Sandu, care îl va înlocui pe actualul președinte socialist Igor Dodon.

România condamnă modul netransparent și contrar practicilor democratice în care au acționat, la 3 decembrie 2020, în Parlamentul Republicii Moldova, PSRM și Platforma „Pentru Moldova”, care include Partidul Șor, ignorând flagrant votul masiv exprimat de cetățenii Republicii Moldova la alegerile prezidențiale din 15 noiembrie 2020, se arată într-un comunicat al Ministerului român de Externe.

Integral pe Digi24Comentarii

xyz In SUA, Presedintele este un zero barat fara Congres (Parlament), in Anglia, Regele/Regina au vot consultativ doar, caci Parlamentul decide si conduce, in Canada idem, Parlamentul decide si legifereaza - prin aceasta, democratiile occidentale au evitat si anihilat TOTALITARISMUL bolsevic marxist/leninist. Dar, ce sa cunoasca istorie, papagalii semi-analfabeti romani cu vrajeala johanista "statul de drept", adepti ai regimului de teroare din Coreea de Nord, unde KimJong nebunul ala, o ucide si pe ma-sa daca asa vrea el, caci face ce vrea singur.

5 decembrie 2020 5:08

Si la ei ca la noi Pai ce, la noi PSD-ul nu a limitat intr-o veselie atributiile Presedintelui ? Nu piere asa de usor comunismul.

4 decembrie 2020 22:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.