Dinamo a învins-o pe FC Argeș, în deplasare, scor 1-0 (Camara '7). „Câinii” au ajuns la 3 victorii consecutive în toate competițiile.

Dinamo s-a impus în Trivale cu un eurogol al lui Camara, cu devotament și cu muncă în inferioritate numerică vreme de mai bine de jumătate de oră, dar cu un mare cadou din partea arbitrului ce n-a dat penalty pentru argeșeni în prelungiri.

De voie, de nevoie, dinamoviștii țin post. Iar faptul că joacă pe stomacul gol, cum afirmă ei, doar cu bani în limita posibilităților din partea fanilor, le-a ascuțit simțurile. "Câinii" arată mai fotbaliști, mai uniți, mai determinați decât acum o lună, două, când Pablo Cortacero promitea în premieră sute de mii de euro, apoi milioane pline de iluzii și minciuni. Roș-albii au încetat să mai creadă în hapurile servite de omul ce este o combinație nereușită între Pinocchio și Prospero, scrâșnind din dinți îi transmit vorbe de dulce în română, în spaniolă, și au început să urce panta. Că prea erau în vecinătatea Diviziei B.

Integral pe GSPComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.