Nutriționistul Gianluca Mech dezvăluie care sunt beneficiile pe care le are scorțișoara, condimentul folosit în special în preajma sărbătorilor.

Scorțișoara este un condiment des folosit în special în sezonul rece și în preajma sărbătorilor de iarnă. Pe lângă faptul că este delicioasă, scorțișoara are și numeroase beneficii pentru sănătate, dezvăluite de nutriționistul Gianluca Mech.

Bogată într-o substanță cu puternice proprietăți medicinale

Mirosul și aroma distincte de scorțișoară se datorează părții sale uleioase, care este foarte bogată în compusul cinamaldehidă. Oamenii de știință sunt de părere că acest compus este responsabil pentru majoritatea efectelor puternice ale scorțișoarei asupra sănătății și metabolismului.

Integral pe Ce se intampla doctore



Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.