Președintele Klaus Iohannis a avut, sâmbătă, o întâlnire cu primarul general al Capitalei - Nicușor Dan în care au discutat, printre altele, de problema termoficării. De asemenea, președintele va avea o întâlnire cu voluntarii SMURD și studenți mediciniști voluntari.

Președintele României, Klaus Iohannis, a avut o întâlnire cu primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, la Palatul Cotroceni.

”Tocmai am încheiat o întâlnire pe care am avut-o cu domnul Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, o discuție foarte bună, aplicată. Domnul primar general mi-a prezentat problemele cele mai grele, cele mai mari pe care le-a găsit de la preluarea mandatului. Mi-a prezentat soluțiile pe care le vede și probleme, știm cu toții, sunt multe, începând de la termoficare, la trafic, la gestionarea deșeurilor, la problema poluării în București. Toate acestea sunt chestiuni complicate și am fost foarte bucuros să văd că domnul primar general are soluții, are abordări foarte constructive.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Muie postacilor Psd Romani nu votati imputiti de hoti, mincinosi ,escroci ,securisti si comunisti din Psd si Pro Romania partidul escrocului lui Ghita si Ponta,,, nu va luati dupa ce scriu imputiti de postaci Psx este doar minciuna si manipulare asa cum au facut comunisti.

6 decembrie 2020 8:15

Uta Mal Muie de ce nu ai vorbit in germana poate sunau altfel mizeriile spuse.In orice caz nu neglija tratamentul prescris ca il faci de ......pe pres,asa sustinator asa sustinut!!!

6 decembrie 2020 6:28

Muie postacilor Psd Se putea ca imputiti de postaci Psd-isti sa nu comenteze pe aici sa va dau multa muie jegurilor..

5 decembrie 2020 19:56

Simplă precizare Hai, măi! Zău așa? Acum ziceți că doar PMB singură nu poate rezolva problema? Da pe vremea G. Firea de ce nu gândeați la fel? Încet-încet, chiar dacă nu recunoașteți, vă veți izbi de aceleași piedici... Sigur, mai aveți colacul de salvare cu "greaua moștenire"! Dar și acesta este destul de uzat, de atâta folosire.

5 decembrie 2020 15:43

noi Plavragiul asta de Johanis, nimic concret, nimic pozitiv pt Romania, numai palavre si abureli pt fraierii care l-au votat, dar, acum, si-ar taia mainile de regrete.

5 decembrie 2020 15:16

Lute Hai ca azi am rezolvat si problema termoficarii ,vezi sa un intri in vre un spital ,te poti intalni si cu parintii voluntarilor ,cu bunicii ,cu vecinii ,cu colegii de scoala numai cu cine trebuie nu !Rusine ditamai plavanul las si fricos !!!!!!

5 decembrie 2020 15:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.