Nu ne-am întors în 1990. Ne-am întors în decembrie `89

01 februarie 2017

În această a doua marțe neagră din istoria politică, juridică și democratică a României, mult mai neagră decât prima, puterea politică PSD-ALDE instalată prin vot a declarat război civil altei puteri independente din stat, Justiția. Și cetățenilor care, neprostiți de șpăgile de la buget promise de Dragnea și ai săi, ies în stradă de zile în șir și vor continua să iasă.

Adoptarea prin OUG a legilor pentru favorizarea infractorilor este un gest dictatorial, totalitar, care aruncă România, după 27 de ani, în bezna ceaușistă. Practic, PSDragnea a scos armata în stradă împotriva populației civile.

Integral pe RepublicaComentarii

Măi je, măi căcat în ploaie, mai bine făcea mă-ta săraca un căcat în locul tău, ăla măcar stătea cuminte în iarbă și se usca acolo până dispărea. Tu, dacă nu agreezi moaca lui CTP, care nu e deloc fotogenică, numai pentru asta nu agreezi ceea ce scrie el bine și foarte adevărat, uneori, crunt de adevărat? Tu, sărmane imbecil, habar n-ai de nimic, te tot agiți pe aici cu niște postări imbecile și cretine, vai de capul tăi, idiotule. Atenție, corupția ucide, în chiloți la metrou! Suge și tu toată Euro-Pula în chiloți la metrou, pentru că, la metrou în chiloți, corupția ucide. Cu respect, Paulus

6 decembrie 2020 2:48

je CTP-ule ti-e foame rau de niste malai, castigat usor, asa ca te-ai apucat sa delirezi tragic, cu aburelile matale care nu se mai prind, nici macar la analfabetii functionali, astia cica sunt 40% din populatia Romaniei. Ti se potriveste proverbul :"omul batran si nebun, leaga-l la gard si da-i fan".

5 decembrie 2020 16:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.