Pe 6 decembrie 2020, aproape 19 milioane de români sunt așteptați la secțiile de vot pentru a hotărî cine va conduce destinele României în următorii 4 ani.

Pentru alegerile parlamentare din acest an numărul total al cetățenilor cu drept de vot este de 18.981.242, din care 18.237.521 au domiciliul în România și 743.721 în străinătate.

Românii au la dispoziție 18.802 secții de votare în țară și 748 de secții peste hotare, cu precizarea că cei din diaspora au la dispoziție două zile pentru a vota, pe 5 și 6 decembrie.

Urnele se deschid la 7 dimineața și se închid seara, la ora 21.00, interval în care românii au libertate deplină de a merge la vot, inclusiv în localitățile aflate în carantină, unde nu se va mai solicita declarație pe proprie răspundere în această zi.

Integral pe ProTVComentarii

Orbul din Brăila (2) Aș vota cu PMP, dar nu-l mai pot suporta pe Chiorul ăla de Băsescu, care e cel care conduce de fapt partidul ăla mafiot de nulități și împuțituri, mai ales că ploada lui Băsescu, EBA e cap de listă ca defutată la Constanța, otreapa aia dădea fluturași electorali la tractoare fără pilot, păi să nu-i dau eu o muie lui EBA? Eu mai știu că Băsescu care era și președinte și premier a ruinat România și a batjocurit națiunea, înglodând țara-n alte datorii externe de 20 de miliarde euro, bani împrumutați de către el de la FMI, ca să-i dea metresei lui Elena Udrea vreo 7 miliarde de euro, bani pe care putoarea aia i-a aruncat pe telegondole în Valea Jiului la mineri acolo ca ăia să meargă la șut cu schiurile, sau pe terenuri de golf la sate, păi să nu le dau eu muie la amândoi? Atât lui Băsescu cât și lui madam Udrea? Aș vota cu USR-PLUS ăștia, care fac și ei niște gălăgie și cam zic ei numai lucruri bune, dar nu sunt încă hotărât să-i votez. Ce păcat că PCR nu mai e, chiar dacă PSD e noul PCR de azi, că eu tot cu Nicolae Ceaușescu aș fi votat, că ăla a mâncat salam cu soia și gheare de pui împreună cu noi și a plătit toate datoriile țării, dar, nu pot, pentru că l-au ciuruit Iliescu și kaghebiștii lui de securiști împuțiți. Votați PSD! Dar numai după ce vă descheiați la prohab și scoateți de acolo ștampula cu care veți vota. Muie PSD!

6 decembrie 2020 3:21

Orbul din Brăila (1) Măi fraților, dar eu cu cine votez? Azi e Duminica Orbului, iar eu tot nu știu cu cine să votez. Aș vota cu PSD-ul, dar nu mai pot pune botul la basmele vomate de Marcel Ciolacu ăla, care-i mare stabor acum la PSD, cum că PNL e cel mai mare dezastru, cum că PNL a îndatorat România, etc. De ce nu pot pune botul la minciunile împuțite ale lui Marcel Ciolacu? Pentru că eu știu că din 1990 până azi, PSD în toate guvernările lui a ruinat România și a batjocurit națiunea, înglodând țara-n alte datorii externe de 85 de miliarde euro, iar toată datoria externă a țării noastre acum e cu ceva peste 117 miliarde euro. Aș vota cu ALDE, dar ofilitul ăla de Tăriceanu a ajuns un bolșevic împuțit și un țucălar la Pro Căcat partidul unde tartor e Victor Ponta care e un fost, care acum e un Nimeni care ar mai vrea să mai fie ceva. După ce că Ponta a înglodat România în alte datorii de alte 30 de miliarde euro cu guvernul lui PSD în numai 3 ani de zile, acum acest incompetent prost face niscai gălăgie ca să-l mai voteze careva, dac-or mai fi proști și imbecili care să-i voteze gașca aia de mahala împuțită formată cu căcatul de partid de cartier al ofilitului Tăriceanu.

6 decembrie 2020 3:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.