România a învins Polonia cu 28-24 în meciul doi disputat la Euro 2020. În urma acestui rezultat și-a asigurat prezența în Main Round, indiferent de rezultatele care se vor mai consemna în Grupa D la Kolding. Luni, de la ora 21:30, tricolorele vor înfrun ta Norvegia într-o partodă care poate să-i aducă mai mult decât o prezență între cele mai bune 12 naționale ale Europei.

România – Polonia 28-24: victorie după o repriză a doua jucată mai aproape de adevăr

România a pierdut primul meci cu Germania (19-22) și a suferit mai bine de 40 de minute și cu Polonia. Pe final, echipa s-a descătușat și a obținut o victorie logică în fața Polonia.

În prima parte, tricolorele au fost destul de crispate. Atacul nu a avut coerență, chiar liderul Cristina Neagu nu și-a putut face jocul, dar de această dată au fost probleme și în apărare. De partea cealaltă, Polonia a greșit mai puțin și a reușit să speculeze erorile din tabăra României, astfel că înainte de pauză a luat un avans de cinci goluri, 15-10. Selecționata lui Bogdan Burcea a trăit periculos, dar a realizat la timp consecințele.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.