Este o zi de foc pentru România. La Cotroceni, președintele Klaus Iohannis urmează să poarte discuții pe tema unui subiect fierbinte pentru întreaga clasă politică, dar și pentru români.

Klaus Iohannis începe discuțiile pentru desemnarea noului premier. Președintele are programate o serie de întâniri importante cu partidele politice parlamentare pentru a ajunge la un acord pe acest subiect care în momentul de față provoacă tensiune între USR și PNL.

PSD și PNL au anunțat componența delegației care va merge la Cotroceni să negocieze cu Klaus Iohannis numele viitorului premier al României. Din echipă fac parte Marcel Ciolacu, Paul Stanescu, Sorin Grindeanu, Gabriela Firea si Vasile Dincu.

De la liberali, vor participa Ludovic Orban, Florin Cîțu, Raluca Turcan, Rareș Bogdan, Iulian Dumitrescu și Robert Sighiartău

Și UDMR a anunțat care este echipa de negociatori pe care îi trimite la Cotroceni. Persoanele care vor participa mâine la Cotroceni din partea UDMR: Kelemen Hunor, Cseke Attila, Benedek Zakariás, Bíró Rozália, Antal Árpád.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.