Senatoarea AUR Diana Sosoaca a anunţat, sâmbătă seara, într-un live pe Facebook, că a primit informaţii potrivit cărora cineva doreşte să o „interneze cu forţa in spital”. Şoşoacă e printre persoanele vocale care s-au declarat împotriva purtării măştii, aceasta nerespectând regulile de siguranţă sanitară nici la consultările de la Cotroceni. „Cinci persoane, din cinci direcţii diferite mi-au spus să fiu atentă, mai ales copiii mei, pentru că se pregateşte infectarea mea şi a familiei mele cu ceva ce ar semăna cu SARSCOV-2, dar nu va fi SARSCOV-2.

Vă spun un lucru, dacă mi se va întampla ceva sau dacă familia mea va fi internată în spital, probabil cu forţa, pentru că eu în spital nu mă voi interna şi nici nu accept, nici copiii mei şi nici soţul meu şi nimeni din familia mea să fie internat, deci dacă vreodată auziţi că aş fi internată în spital sau că aş avea Covid să nu credeţi aşa ceva, este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid pentru că vor avea viaţă grea cu mine în Parlament şi lor le trebuie exemplu pentru cei care au militat împotriva Covidului şi a măsurilor”, a precizat, citată de ADEVĂRUL, Diana Şoşoacă, pe Facebook.

Senatoarea AUR a subliniat ideea internării sale forţate: „Dacă veţi auzi că sunt internată în spital de covid, este o minciună. Se pregăteşte internarea mea, nu ştiu cum, vor fi în stare de orice”, a mai spus Şoşoacă. Diana Şoşoacă nu a vrut să poarte cum trebuie masca nici la consultările politice de la Palatul Cotroceni, aceasta preferând să o ţină sub nas şi subliniind că are probleme de sănătate, ceea ce nu îi permite să o ţină pe nas, lăsând-o doar pe gură.

Printre senatorii care au mers duminică, 20 decembrie, în Parlament pentru realizarea formalităţilor. înainte de preluarea mandatului, a fost şi Diana Şoşoacă, senatoare AUR, care s-a prezentat fără mască de protecţie într-un spaţiu închis, unde se aflau mai multe persoane, anunță UNIVERSUL. Conform declaraţiilor sale, Şoşoacă are ca priorităţi legislative anularea amenzilor date în starea de alertă şi în cea de urgenţă.

Diana Şoşoacă, senatoare aleasă pentru legislatura 2020-2024 şi unul dintre liderii partidului politic Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), nu a purtat mască în interiorul Palatului Parlamentului motivând că are o adeverinţă medicală care îi permite să nu respecte această măsură, scrie AGERPRES. Printre priorităţile sale legislative se numără anularea amenzilor date cetăţenilor în pandemie. „Va trebui să solicităm să se anuleze toate amenzile date în starea de alertă şi în starea de urgenţă, o amnistie, aşa se va merge, deja lucrez la ea şi, evident, suspendarea preşedintelui Iohannis. (...)

Vom cere şi abrogarea legilor 136/2020 şi 55/2020“, a declarat Şoşoacă la Parlament. „În fiecare an am avut epidemii, a fost şi pandemie de gripă aviară, de gripă porcină, de ebola. Întotdeauna în România a existat un cadru legislativ care a permis luarea de măsuri. S-a mers întotdeauna pe ordine de ministru, există legislaţie specifică pentru epidemie şi pandemie“, a mai precizat aceasta.

În acest timp, partidul care a adus-o pe Diana Șoșoacă în Parlament, AUR, în frunte cu președintele George Simion, nu renunță la ideea suspendării lui Klaus Iohannis. În acest sens, el face un apel către Gabriela Firea, voce importantă din PSD, partid cu peste 30% în Parlament, pe care o roagă să semneze inițiativa suspendării președintelui, anunță FANATIK.

„Chiar dacă PSD nu o face, noi o să insistăm pentru suspendarea președintelui. Noi deja ne-am aliniat la o familie europeană respectabilă, familia Conservatorilor Europeni. Noi suntem pro-europeni, suntem euro-realiști. Mă surprinde poziția doamnei Firea, una echilibrată, pentru că domnii Grindeanu, Ciolacu și Dîncu nu păreau de aceeași părere. Eu vreau să o rog pe doamna Firea ca PSD să semneze initiațiva de suspendare a președintelui”, a spus George Simion la ROMANIATV.

În ceea ce-l privește, Klaus Iohannis nu se teme că ar putea avea parte de o suspendare din funcție. Șeful statului a avut o reacție ironică față de AUR, constată EVENIMETUL ZILEI. „Asta cu suspendarea este, cum se spune foarte popular, o poveste cam fumată. Dacă îmi permiteţi să mă exprim aşa foarte informal. Este o formaţiune despre care nu se prea ştie ce vrea şi ce face în politică. Mai mult în momentul acesta nu am ce să comentez”, a declarat Klaus Iohannis, întrebat miercuri ce opinie are despre partidul AUR şi faptul că doreşte suspendarea sa din funcţie.Comentarii

Oltean Nici d-na Sosoarca nu se mai tampeste. Se pot trage concluzii de natura medicala din declaratiile dansei.

22 decembrie 2020 9:38

@Muie AUR, Muie PSD Bravo Muie, ți-au trebuit 24 de ore să te documentezi pentru un răspuns injurios. Cu genetica e ceva mai greu să convingi pe cineva că ai vreo treabă. Ca și în alte câteva domenii de altfel. Din cauza asta, că te bagi și în domenii în care nu te pricepi, ți se cam potriveștet zicala aia superbă: „Nu te pune cu prostul că are mintea odihnită și te bate cu experiența!” La tine mai intervine și „știința” înjurăturii și a insultei, unde ești literalmente genial! Asta vine din invidie. Am înțeles din spusele tale că ai fost coleg la UBB cu Cornel Nistorescu, pe care îl invidiezi și-l urăști de moarte. La fel îl invidiezi și-l urăști pe adevăratul și genialul Paulus, căruia i se fîâlfâie însă de tine și nu ți-a adresat niciodată vreo silabă de băgare în seamă. Eu am făcut această greșeală, observând că ai, totuși, o deschidere spre știință și cultură datorită studiilor făcute la una din cele mai bune universități românești. Din păcate, suferi de disonanță cognitivă, adică ai idei fixe și nu accepți într-o discuție decât acele idei sau argumente care îți confirmă propriile tale convingeri. Îți urez sănătate și o bătrânețe liniștită. Sper să mă pot abține de a mai intra în dialog cu tine. Al tău fals Paulus.

22 decembrie 2020 8:36

(2) Muistule Paulus, Referitor la ciorba ta de potroace cu neo-marxismul și teorâmele tale imbecile cu nenea Rockfeller și George Soros, opinia mea clară e că toate tâmpeniile astea nu sunt decât propagandă manipulativă special creată pentru justificarea unor curente de opinie opuse anumitor politicieni, partide politice din diverse țări la un moment dat. Atât! Că toată tevatura aia înșirată de tine e bazată pe unele interpretări ale unor evenimente ce au avut loc cert la un moment dat în istoria mondialistă e una, problema e că nu sunt decât speculații, interpretări, ipoteze, etc. Iar toată propaganda asta imbecilă are scopul de a aburi lumea cu fantasmagorii, tocmai pentru a se diminua curente de opinie logice și reale opozabile la un moment dat anumitor personaje politice, partide politice, etc. Tu, poți grohăi în continuare cu porcismele tale basme propagandistice, despre neo-marxismul ăla inexistent, despre oculți și oculte inexistenete, etc. Sărmane grohăitor, ești tot mai jalnic pe zi ce trece! Fascistule! Legionar fezandat ce ești tu! Muie! Muie AUR! Muie PSD! mUE!

22 decembrie 2020 0:09

(1) Muistule Paulus, Bou ești tu și Vacă e aia care te-a băligat pe lumea asta. Eu am spus clar că NU e vorba despre tehnologia ARN, atât, iar tu Dobitocule, recunoști că te-ai exprimat cu un limbaj de sferto-doct de lemn. În cazul de față e vorba despre genetică, sau manipularea genetică a unor gene umane din plasma sanguină a omului pentru a se crea acolo un pachet de anticorpi de anihilare a covid 19 și a se realiza imunizarea organismului uman. Atât! Acum, că așa cum precizam, tu poți avea un dram de suspiciune, perfect justificat și justificabil și la alți sceptici, e o realitate. Dar nu e vorba despre un dram de adevăr, iar asta am precizat clar, numai tu, Boule, NU ai priceput, ce pula calului să-ți fac dacă ești bătut în cap, sau în cur, pentru că la tine curul e și cap? Deci e vorba despre genetică și manipulare genetică în laborator, NU de tehnologia ARN. Boule! NU te mai ridica tu însuți pe tine-n slăvile cunoașterii și ale deșteptăciunii, pentru că tu ești la mii de ani lumină de zonele alea.

22 decembrie 2020 0:09

Numitului MUIE 2 Și încă ceva, idiotule. Ești la fel de analfabet și în materie de științe politice. Habar nu ai despre marxism, despre practica teoriei marxiste prin revoluția bolșevică, deespre rolul bancherilor de pe Wall Street în finanțarea revoluției bolșevice pusă „la cheie” în brațele lui Lenin. Nu ai habar și nici nu-ți vine să crezi depre finanțarea lui Hitler de către aceiași bancheri, în special familia Rockfeller, dar și bunicul lui George Bush jr., nici despre despre școala neomarxistă de la Frankfurt (de unde s-a adăpat și Soros, nici despre filozofia New Age sau nici despre încrengătura de organizații oculte care se ocupă acum intens cu RESETAREA societății umane (inclusiv prin coronavirus și vaccinuri!) în numele ecologiei, în realitate al lăcomiei de a pune mâna pe TOATE resursele planetei, fără să le mai ămpartă cu populația prisoselnică a Planetei. Așa că latră în continuareș idiotule! Fii recunoscător celor care turajează cu ceva firimituri rămase de la animalele lor domestice.

21 decembrie 2020 10:34

Numitului MUIE Măi boule, când zic „tehnologia ARN” nu spun că n-ar fi unul din acizii nucleici , mai corect celulari, pencă se află, ca și ADN-ul, nu numai în nucleul celulei vii, ci și în citoplasmă, care „învelește” nucleul, fiind învelit la rândul său de membrana celulei. ADN-ul din celulă este și el format din ADN-ul nuclear, care transmite codificat caracteristicile genetice ale speciei (memoria ancestrală a acesteia) și ADN-ul mitocondrial, responsabil cu filogeneza indivizilor ca atare. Acesta îți poate dezvălui lanțul de strămoși până la „Eva mitocondrială”, din care ne tragem toți. EI bine, tehnica ARN a vaccinului anti Covid-19 se bazează pe secvențierea acidului ribonucleic (ARN) și folosirea unui anume segment al acestuia, care se multiplică în organism și dezlănțuie atacul asupra proteinei ce favorizează multiplicarea și pătrunderea coronavirusului în celulele corpului uman. Acesta este un proces teribil de complex și de imprevizibil, care poate perturba acțiunea ARN-lui citoplasmatic de transmitere a instrucțiunilor filogenetice, ceea ce poate produce malformații, unele monstruoase, asemeni medicamentului talidomida.Pentru a fi sigur de acest vaccin, acesta ar trebui verificat ani de zile, nu pe repede înainte ca vaccinurile hamericane actuale, bazate pe „tehnologia ARN”. Tu, boule, te uiți repede prin goagăl și crezi că gata, le știi, dar rămâi același analfabet cu căcatul, cu pula calului și cu muia mereu în gură.

21 decembrie 2020 10:02

Florin Biro nu pot sa inteleg cu dracu ajunge o asa tembele canditata la alegeri,si este si peste gandirea si ratiunea mea,ca mai ajunge sa fie si aleasa. Doamna asta e un speciment pe cale de disparitie,o femeie fara rusinemsi de-o impertinenta de neinchipuit.

21 decembrie 2020 9:15

Ho-ho-ho, excrementule Paulus, nu te mai screme că te caci pe tine degeaba. Tu să n-ai impresia că ești ditamai alfabetul și ești plin de deșteptăciune, pentru că NU e așa. Tu, sărmane papagal găunos, sărmane răspândac de utopii ale neo-marxismului inexistent, nu ești decât o tâmpă creatură de sorginte stalinistoidă, atât. E totuși interesant că le iei apărarea acestor legionari împuțiți, eu știam că ești poponar, dar nu bănuiam că ești și radicalist fascist de sorginte legionară. Madam Șoșoacă femeie intelighentă? Hai sictir! Madam Scroafa asta pute a prostie de la o poștă, unde mai și punem faptul că e proastă ca pula, care se știe că nu știe carte. Unde vezi tu intelighență la paparuda asta de șoldoveancă împuțită legionară? Că sărmana femeie, deși e femeie, mai mult arată ca un bărbălău cu ambele sexe la purtător. Apropo, NU există tehnologia ARN, pentru că ARN este unul din acizii nucleici de bază ai genomului uman. Ceea ce presupui tu acolo cu ADN-ul că poate fi afectat, nu sunt decât niște presupuneri maipulative mincinoase, dar poți avea la un moment dat un dram de suspiciune, mă refer la tine, deci un dram de suspiciune și nu de adevăr, în concluziile tale premature și pripite de mămăligar patriotard nazisto-legionar fezandat. Apropo, Idiot ești tu și stăpânul tău de la PSd, Curul ăla nebărbierit care te plătește din banii publici unde și eu cotizez cu taxe și impozite legale. Liderilor neo-marxiști ai lumii? Amice, delirezi, ești precum Jean Cocteau după o doză de LSD, drogul ăla sintetic extrem de puternic ce te face să-l vezi pe Dracu gol, adică nud, sau în bucile goale, amărâtule. Du-te-n găoaza mă-tii de idiot îndobitocitt, legionarule fezandat ce ești tu! Suge și Euro-Pula la final! Muie AUR! Muie PSD!

20 decembrie 2020 22:45

Ho-ho-hoo, se dezlănțuiră huliganii neomarxiști! Cretini din naștere și analfabeți incurabili, postacilor neomarxiști le pute orice ins care mai știe câte ceva despre istoria României sau apăra interesele naționale. Din fericire a apărut această femeie inteligentă și blindată cu știința dreptului, care le spune verde în față celor spălați pe creier niște adevăruri istorice și științifice. Iar pentru că le-a devenit incomodă, aceștia o consideră, pur și simplu, o bestie nazisto-legionară!!! In ce privește vaccinul anticovid, idioții cu pricina trebuie să înțeleagă că tehnologia ARN alterează ADN-ul mitocondrial, cel aflat în afara nucleului celulei și care guvernează transmiterea de la o generație la alta a moștenirii și identității genetice. In cazul testului de paternitate, ADN-ul mitocondrial este cel care furnizează informațiile despre filogeneza individului. EI bine, acest ADN poate fi făcut zdrențe de vaccinul bazat pe manipularea ARN-ului. Este mult prea devreme să fie cineva sigur că progeniturile celor vaccinați acum nu vor suferi de grave malformații genetice, sau dacă capacitatea de procreare va mai exista sau nu. Ori, elitele globaliste tocmai așa ceva își doresc. Până una alta, șeful Pfizer refuză să se vaccineze, iar liderilor neomarxiști ai lumii li se injectează cu siguranță formula placebo a vaccinului. Nu plecați, așadar, după fentă, idioților!

20 decembrie 2020 21:03

Ce poză elocventă. Lupul înțolit în blană de oaie, blană de oaie purtată peste cămașa neagră de nazist legionar. Apoi, madam Scroafa de Șoșoacă care grohăie și ea din imagine. Restul plebei, câțiva țărani cu minte puțină, dar cu patriotismul cât capra vecinului, care se holbează și ei tâmpi din poză la pozerul care-i ia în poze și poziții. Scroafa de Șoșoacă s-a isterizat între bucile internetului pe Feisbuci, de unde debitează catastrofe și calamități de anarhie vomată aiurea. Muie! Muie legionari împuțiți ce sunteți voi!

20 decembrie 2020 19:32

v Ar fi bine pt natie si AUR ca Sosoaica sa nu mai apara in public. Dupa cum arata m-am mirat ca are un sot si doi copii. Sper ca macar copii sa nu semene cu mama. Asta este o gluma a naturii.

20 decembrie 2020 16:25

Sosoloanca Sosoaco, din moment ce tu ne asiguri si te rupi in 4 ca nu exista covid , de ce te temi de spitalele cu covid? I ti este grija de moarte? Doar nu exista aceasta boala, dupa cum spui tu la haznalele tv ? Ce nu ai inteles tu, este ca te vor interna la Socola pentru dementa, si asta este o boala pe care tu nu o negi !!! Si de care romanii si au dat seama ca suferi. Golanco rusine sa ti fie! Nesimtito

20 decembrie 2020 15:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.