Într-o intervenţie recentă la Radio România Actualităţi, premierul interimar al României, Nicolae Ciucă, a abordat mai multe aspecte ale viitoare campanii de vaccinare împotriva Covid-19 şi a profitat de ocazie pentru a vorbi şi despre primul român care va face injecţia aşteptată cu multe speranţe pe mapamond.

Conform sursei citate, liderul interimar al Guvernului României a subliniat că această campanie de vaccinare împotriva Covid-19 „are o amploare şi un specific aparte, pentru că se desfăşoară în condiţii la care nu ne-am aşteptat”. Premierul s-a referit la faptul că şi în România, la fel ca-n alte ţări, „presiunea timpului” apasă greu pe umerii autorităţilor.

În acest context, Ciucă este conştient că populaţia vrea să scape cât mai repede de de restricţiile sanitare. „În momentul de faţă, singura şi cea mai rapidă modalitate prin care putem să renunţăm la aceste restricţii este desfăşurarea cu succes a campaniei de vaccinare”, a spus şeful guvernului, care a dezvăluit cine va fi primul român vaccinat împotriva Covid-19.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.