Liderul AUR, George Simion a făcut un îndemn la anarhie chiar de la tribuna Parlamentului, la votul pentru învestirea Guvernului Cîţu. Acesta le-a cerut românilor să nu mai plătească taxe și impozite.

Cabinetul propus de Florin Cîţu şi programul de guvernare au primit, miercuri, votul de încredere în camerele reunite ale Parlamentului, la capătul unei şedinţe în care premierul desemnat a fost huiduit şi aplaudat iar AUR a anunţat că va sesiza Curtea Constituţională pentru faptul că nu ar fi fost respectată procedura legală de învestitură, anunță ANTENA3.

Grupurile parlamentare ale Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) au atacat la CCR și hotărârea prin care Ludovic Orban a devenit președinte al Camerei Deputaților la ora 2.30 noaptea, amintește JURNALUL NAȚIONAL. „Protestăm faţă de felul în care a fost numită conducerea Camerei noaptea trecută, la 2 noaptea, fiind nişte grave abuzuri, uzurpând nişte calităţi oficiale. Noi aveam preşedintele Camerei Deputaţilor, decanul de vârstă care a declarat şedinţa închisă. Conform regulamentului, trebuia convocată o nouă şedinţă. Acest lucru nu s-a întâmplat. Grupul nostru parlamentar nu a mai fost convocat”, a declarat președintele AUR, George Simion.

Pe 14 ianuarie este termenul pe care l-au stabilit judecătorii Curții Constituționale care vor lua în discuție această sesizare, prima sesizare formulată de noul grup parlamentar AUR. Ieri, liderul AUR, George Simion Acesta le-a transmis românilor să nu mai plătească taxe, subliniind că „tot sectorul Horeca trebuie deschis. Nu acceptaţi aşa ceva!”, anunță ADEVĂRUL. Acesta şi-a dat apoi masca de protecţie jos şi a catalogat colegii din Parlament drept „hiene gata să atace ciolanul”.

„Mesajul meu de azi e pentru poporul român – restaurantele din Parlament sunt deschise. Tot sectorul HORECA trebuie deschis. Voi poporul român sunteţi amendaţi dacă purtaţi masca un pic mai în stânga sau un pic mai în dreapta, suntem ameninţaţi, bătuţi, iar aici la ora 2.00 noaptea se stătea abuziv în Camera Deputaţilor şi decidea ciolanul.

Azi am ajuns să ne împrumutăm cu un miliard pe oră. Îi mulţumim domnului Cîţu pentru acest lucru. Popor român, e timpul să redeschidem şcolile. Asta cerem noului Guvern. Sunt sute mii de profesori, de părinţi, e în joc viitorul copiilor noştri. Redeschideţi şcolile, după 10 ianuarie”, a afirmat, citat de UNIVERSUL, George Simion în plenul reunit de miercuri al Parlamentului.

George Simion a îndemnat românii să se lupte pentru redeschiderea şcolilor şi să nu mai plătească taxe, deoarece oricum banii lor vor ajunge să fie furaţi, remarcă GÂNDUL. „Popor român, refuzaţi să mai plătiţi biruri, să mai plătiţi taxe. Oricum ne vor îndatora cât de mult pot ei. Oricum banii voştri vor ajunge să fie furaţi. Luptaţi să redeschidem afacerile, şcolile. Nu mai acuzaţi străinii că ne taie domnitorii şi intimidează ţara cu guverne provizorii. Eu atât aş vrea să vă arăt şi să vă bat obrazul – oare unde au fost românii când era tăiat Mihai Viteazul”, a completat liderul deputaţilor AUR.

George Simion, liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), a lansat un atac și către PSD, principalul partid de opoziție, anunță EVENIMENTUL ZILEI. Formațiunea condusă de Marcel Ciolacu este acuzată că a intrat într-un blat politic și s-a predat președintelui Klaus Iohannis.

„Noi am vorbit să facem opoziție constructivă, dar PSD-ul este predat total Cotroceniului. Și lucrul ăsta se vede. Au câștigat cel mai mult în alegeri din voturile românilor și nu au obținut nimic. Este cât se poate de evident! Oamenii care au pus ștampila la Partidul Social Democrat probabil se simt trădați de actuații lideri apropiați lui Klaus Iohannis, a spus copreședintele de la AUR.


Comentarii

noi Legea "Revolutionarilor" la gramada, cu beneficii/pensii strigatoare la cer stoarse din Bugetul Romaniei, "revolutionarii" sunt nuli si ilegali, trebuiesc decuplati urgent de la Finantele publice. La 31 ani de la Lovitura de Stat, revolutionarii se umfla la numar si la buzunare, Alooo! bai, golanilor de "rivolutionari", nu se mai trage cu pusca si pistolul pe strazile Romaniei, acum avem Politie si Armata legale.

29 decembrie 2020 7:33

Ăluia cu Adevărat vă spun vouă Nene Paulus, tu vezi fasciștii imaginari și imaginați și fantasmagorici păstoriți de Klaus, dar nu-i vezi pe naziștii legionari autentici de la AUR? Măi papagalule răspândac fezandat stalinistoid, ia suge tu toată Euro-Pula și aleargă repejor în chiloți la metrou, acolo unde corupția ucide! mUE!

27 decembrie 2020 0:29

Dacă-i Circ, să fie circ! (2) E adevărat că guvernul PNL de dinaintea ăstuia nou de acum s-a împrumutat anul ăsta de 7,5 miliarde de euro, dar nici Găozul legionar Simion și nici alt ipochimen de la PSD nu spun de ce a fost nevoit să se împrumute guvernoiul anul ăsta. Păi, ia să-i spună cineva acestui legionar împuțit, care a fost evoluția datoriei naționale externe a României din 1990 până azi și ce partide politice care au guvernat sunt responsabile procentual pentru fiecare creștere a datoriei naționale externe a țării pe mandate de guvernare. Datoria actuală externă a României este circa 110 miliarde euro, iar PSD este responsabil pentru înglodarea României în datorii externe de 85 de miliarde euro. Nu de alta, dar plebea boborului care i-a votat cu pula pe legionarii ăștia împuțiți ar trebui și ea să știe ce și cum e cu datoria națională externă a României și cine a făcut-o. Punct!

27 decembrie 2020 0:24

Dacă-i Circ, să fie circ! (1) Măi fraților, dacă ne uităm la moaca patibulară și confuză a acestui Simion, care e jumătate de tartor ce conduce gloata asta împuțită de legionari căzută din căruța proștilor în grajdul legislativului românesc, observăm că muianul lui patibular cam seamănă ca două picături de pipi cu muianul lui Corneliu Zelea Codreanu, dar mai aduce și o leacă cu muianul lui Horia Sima, alt tartor al Legionarilor din perioada de tristă amintire de dinainte de al II-lea răzbel mondial. Asemănarea la moacă a ăstora nu e întâmplătoare, pentru că vedem că platitudinile vomate de acest Simion, nu reflectă decât ambiguități, iar în rest un patriotism patriotard deșănțat și scremut aiurea. Cele declarate de la tribuna grajdului parlamentar de către patrupedul copitat din imagine, nu sunt decât niște grohăieli împuțite care îndeamnă plebea boborului la haos, grohăieli bazate pe sferto-docții de realitate, deci de fapt niște minciuni fezandate instigatoare la anarhie.

27 decembrie 2020 0:24

Torquemada13 Dupa laturile pe care le deverseaza, in suvoi, media (divizia formatoare de opinii/dezinformare a securitatii ?) imi dau seama cata panica a bagat in sistem (hoti, vanzatorii de tara, etc...). Te sustin, AUR !

25 decembrie 2020 16:25

@)Olteqn Esti inca in carul ala din Caracal ?

24 decembrie 2020 23:02

Pe zi ce trece George SIMION, alături de A.U.R., atrage tot mai mulți simpatizanți. Domnule Simion, vă doresc un Crăciun fericit cu sănătate!!!!!!!

24 decembrie 2020 13:20

Adevărat vă spun vouă! Sintagma ”noaptea ca hoții” este dănătoare când este vorba de PSD, și BENEFICĂ când este pusă-n practică de dreapta FASCISTĂ -păstorită de klaus.

24 decembrie 2020 13:18

je Sociopata, nevropata, psihopata USR ista, si falsificatoare de voturi, nenorocita asta de Clotilda, facatoare de focare de boli contagioase - hepatita C, Covirus, TBC, HIV, sobolani, gandaci, derbedoaica asta nenoroceste sect.1 si, contaminarea se extinde si in sect. vecine ale Capitalei, romanii mamaligari trebuie sa iasa pe strazi si s-o goneasca pe aceasta falsificatoare dementa.

24 decembrie 2020 7:24

aur de trompeta aur este o gasca sau o adunatura, nicidecum un partid. Si nu mai vorbiti de romani ca nu i reprezentati, ci de romi . Si nu fac nici o polemica, asta este adevarul. Pe cascadorul de vorbeste in parlement, legati l, castrati l sa nu mai faca pui.....

23 decembrie 2020 18:50

Oltean Un partid fascist si ultranationalist - AUR - acesta este o rusine a Romaniei ! Ar trebui data o lege care sa interzica partidele naziste ! Sau, exista asa ceva, dar nu se aplica ? De ce ? Heil AUR !

23 decembrie 2020 17:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.