Ultimele fotografii postate de Simona Halep au clarificat situația. Toată lumea se întreba dacă Simona și Toni Iuruc s-au despărțit. Ce a făcut sportiva de Crăciun și alături de cine a petrecut sărbătorile de iarnă?

Indiferent de sumele pe care le încasează, Simona Halep a rămas o persoană le fel de simplă, drept dovadă, constănțeanca a petrecut Crăciunul alături de familia sa. Fanii au putut constata acest lucru din imaginile postate chiar de ea pe contul personal de socializare. Se pare că în acest an, sportiva nu a dorit altceva decât să stea alături de cei dragi, acasă. De asemenea constănțeanca a ales să împărtășească cu fanii săi din întreaga lume modul în care a petrecut Crăciunul, postând fotografii de sezon. Cei care o apreciază pe sportivă nu au ezitat și au admirat-o pe Simona, asigurându-se că aprecierile și urările de bine ajung la jucătoare la ceas de sărbătoare.

La scurt timp după ce fotografiile au apărut, Simona Halep a strâns mai bine de 10.000 de aprecieri, semn că fanii sunt foarte interesați de viața sportivei. Totuși, unii se întreabă dacă nu cumva Simona și Toni Iuruc s-au despărțit, având în vedere că sportiva a ales să petreacă Crăciunul în sânul familiei.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.