Dinamo este pe cai mari, iar după victoria de la Cluj, cu CFR, "câinii" au trecut de statutul de surpriză la cel de certitudine. Dacă în faţa porţii cei care strălucesc sunt Niculae şi Dănciulescu, care au marcat împreună 19 goluri în acest sezon, cel care asigură materia primă pentru golurile atacanţilor este Cătălin Munteanu. Mijlocaşul a oferit un nou assist cu CFR, meci în care a reuşit să bifeze 110 pase bune şi a adus astfel echipei lui Ciobotariu posesia care în cele din urmă a stat la baza victoriei.

Cătălin, eşti cel mai bun pasator din campionatul intern. Ai idee câte assist-uri ai oferit în acest sezon?
Sincer să fiu, nu le ţin contul, dar ştiu de la voi, din presă. Cred că am opt sau nouă în campionat şi trei în celelalte competiţii. Totuşi, dacă aş sta să-mi aduc aminte meci cu meci, cu siguranţă v-aş oferi o statistică exactă. (râde)

Ai tot fost întrebat acest lucru, dar îmi fac datoria. Care este secretul preciziei, dacă există vreunul?
E o calitate a mea, dar anul ăsta am şi noroc cu atacanţii noştri. Niculae şi Dănciulescu sunt de la începutul sezonului în gol, aşa, cu ei acolo şi treaba mea este mai simplă.

După meciul cu CFR, mulţi spun că Dinamo a fost ori ajutată de arbitraj, ori a avut noroc. Cum vezi acest 3-2?
Eu zic că victoria noastră a fost meritată, iar arbitrajul a fost echitabil. Am avut şi puţin noroc, pentru că am dat două goluri pe final, dar eu cred că s-a întors roata după tot ghinionul pe care l-am avut cu "U" Cluj şi FC Braşov, când am ratat extrem de multe ocazii.
Integral pe ProSportComentarii

Puiu E bun omul dar Pi-turca nu-l vede!

8 noiembrie 2011 9:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.