Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat că formaţiunea sa lucrează la formarea unui „buget alternativ” care să demonstreze că există bani „astfel încât să nu fie îngheţate nici pensiile şi nici salariile. Acesta a criticat apoi Guvernul pe motiv că nu a venit în Parlament să vorbească despre bugetul pe 2021, care, în opinia sa, va veni în februarie. „Aşa ceva nu s-a întâmplat niciodată în România”, a adăugat acesta. „Noi vom veni săptămâna viitoare cu un buget alternativ şi le vom arăta românilor că există bani în bugetul României, astfel încât să nu fie îngheţate nici pensiile şi nici salariile”, a declarat Ciolacu duminică, la România TV.

Liderul PSD a criticat apoi Guvernul după ce premierul Florin Cîţu a anunţat că Executivul a început pregătirea bugetului pentru 2021, şi că acesta ar putea fi votat în Parlament pe 4 februarie.

„Noi i-am întrebat şi i-am chemat în Parlament să ne dea aceste răspunsuri, dar nu le-am primit nici până astăzi. Noi nu avem până acum bugetul exact, vor veni cu el în februarie, asta înseamnă că toate investiţiile, mai ales la autorităţile locale, sunt în acest moment compromise. Primăriile vor avea buget doar în aprilie, dacă se intră cu bugetul în februarie în Parlament. Aşa ceva nu s-a întâmplat niciodată în România”, a mai declarat Ciolacu.

Integral pe AdevărulComentarii

Mai, Ciolacule, revolutionar in orasul fara revolutie! Sa nu uiti sa treci in bugetul facut de PSD, capitolul bugetar "Spagi si alte parandaratuir", ca guvernarea voastra numai asa a functionat. Zero km de autostrada, zero spitale regionale, zero peste tot. N-ati facut altceva decat pomeni electorale la bugetarii din administratia publica (faimoasa "triplare" a salariilor). Zero investitii.

12 ianuarie 2021 12:26

ariciul Ba ?Sunt ma bani.Stim ca sunt.Prob;ema voastra e ca PSD-ul merge cel putin in ultimul mandat ,pe principiul Au furat dar au si dat,Iar astia de acum PNL-ul si gasca de adunatura merg pe pe principiul,nimic nu dam dar furam cat putem.De dat ,deabia lsa sfarsit de mandat niste praf in ochii prostilor inainte de marile mariri de dupa ca sa le luam inapoi ce le-am dat.Asta e povestea .Si au trait nefericiti pana la adanci tinereti ,ca batranetile nu stiu cati le mai prind?

12 ianuarie 2021 11:40

dixit! stat paralel, guvern paralel, justitie paralela acum si buget paralel. voi sunteti paraleli cam cu toate.

11 ianuarie 2021 15:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.