Guvernul, prin Ministerul Economiei, propune abrogarea articolelor care impun interdicția ca statul să înstrăineze acțiunile pe care le deține și continuarea privatizărilor, cu scopul de a evita blocaje în activitatea operatorilor economici și pentru a crește veniturile bugetare, potrivit proiectului de lege pus în dezbatere publică.

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului a pus în dezbatere publică, luni 11 ianuarie, proiectul de lege care prevede ridicarea interdicției de înstrăinare a acțiunilor și participațiilor deținute de stat și reluarea procedurilor de privatizare în curs de realizare. Măsura a fost instituită în august 2020, pentru o perioadă de doi ani.

Integral pe GândulComentarii

noi Nenorocitul asta de "guvernul meu" fixat sa vanda strainilor si golanilor, bunurile Tarii, agonisite cu munca a 10 generatii de romani! Acum, si-a aratat adevarata fata hada animalica, "guvernul meu" si seful Johanis. Romanii vor ajunge sa doarma pe sub poduri si in parcuri, sa adune resturi de alimente, asa cum fac cetatenii din SUA si alte "tari dezvoltate".

12 ianuarie 2021 8:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.