Permisul auto se va obţine în mod diferit, mai ales cele suspendate. Şi preţurile vor fi altele începând cu 2021.

Permisul auto. Cei care soresc să-l recapete mai repede trebuie să depună cererile până în a 30-a zi, respectiv a 45-a zi a perioadei de suspendare. Mai nou, cererile sunt soluționate în cel mult cinci zile de la depunere.

Permisul auto se va obţine cu o serie de modificări. Ce sume trebuie plătite

Permisul auto obținut în Marea Britanie poate fi preschimbat în România, fără să fie nevoie de susținerea unui examen sau test, chiar și după Brexit.

Tarifele pentru permisele auto și certificatele de înmatriculare sunt mai mari și se plătesc altfel:

-89 de lei pentru obținerea permisului auto (înainte era 68 de lei);
-49 de lei pentru certificatul de înmatriculare (înainte era 37 de lei).

Pot solicita reducerea perioadei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce doar șoferii care au permis auto de peste un an.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

nea corectu Dupa cate cunosc eu, sefele scolilor de soferi sunt sotiile instructorilor si amantele politistilor /Cei care se lacomesc.nu mai impart cu politistul ,dar se merge tacit pe principiul,Tu vrei si bani vrei si pussi?Sau sunt sotii de politisti la corcolatie,Si atunci propunerea vine direct de la Scoala;Atata face.In statul asta mafiot Imi pare firesc.De aia merg pe jos acuma.Da no problem.La ce taxe erau si mai vor sa bage,imi iau motor ,un cal putere ,pe baza de ovaz,Pentru toate terenurile ,ma trece si apa daca nu e foarte lata.

13 ianuarie 2021 7:34

Asa e peste tot in Romanica Daca esti muritor de rand trebuie sa fii D-zeu pe cruce sa iti iei traseul. Ba uneori nemernicii nici nu te lasa sa pornesti de pe loc. La fiecare reexeaminare mai scoti 350 de lei din buzunar pentru ore suplimentare. Mai ca iti vine sa te gandesti ca politistii sunt intelesi cu instructorii si fac pe din doua. Smecherii insa, cu pile, ca peste tot in Romanica, se descurca.

12 ianuarie 2021 12:13

ariciul Ba nene ?Spunetine ma direct si fara jena ?Cat e mita la examenul practic{la traseu }si care e filiera ca nu stiu toti ,dacat cei cu pile si cunostinte.Si restul dupa ca ca is saraci si nacajati Ca pana si numarul la masina lor e NCJ,nici posibilitate nu au sa-l ia vreodata.Am citit in presa de cel putin Doi comisari de la Serviciile de Carnete auto ca au fost prinsi Cu mita ,multa mita luata pentru programari peste rand .Nu stiu ce sa intamplat cu ei.Nici nu ma intereseaza ,fiindca banuiesc ca pana sunt prinsi totul merge ca inainte.Tinerii astia care sanse prea multe nu au si oportunitati in tara ,scoala e asa cum e,salariul minim e vai de mama lui,scoala de spoferi e scumpa pentru ei,orele in plus la fel,Ba e vorba de copii nostri.Futui mama lui de ban ,chiar nu se poate ma sa traim toti fara sa ne jecmanim asa fara pic de jena ,de rusine si de Lipsa de constiinta?

12 ianuarie 2021 11:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.