„România nu și-a permis anul trecut, nu-și permite nici în 2021 acest lucru”, spune premierul Florin Cîțu după ce CCR a decis că legea care permite majorarea pensiilor cu 40% este constituțională.

„România nu și-a permis anul trecut, nu-și permite nici în 2021 acest lucru. Dar legea merge în acest moment la promulgare. Președintele are două variante - reexaminare în Parlament sau să o promulge”, spune premierul Florin Cîțu cu privire la decizia CCR care a stabilit că legea care permitea creșterea pensiilor cu 40% este constituțională.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

pop Partule(basina) mai bine sa-ti angajezi un logoped inainte de a deschide gura , apoi sa-ti schimbi promisiunea ca vei respecta legea. Numai un mincinos se comporta asa si un hot...

15 ianuarie 2021 7:31

ciclop mesajul de la ora 21,34 din 13 .0102021 nu imi apartine, este un fals !!! Eu il intreb pe alde domnu citu de ce nu ati spus asta inainte de alegerle din 06.12.2020 , ati mintit cu toti , in frunte cu presedintele , iar acum cand v-ati vazut cu sacii in caruta si cu magarul legat la gard = "guvernul meu " va dati masca jos si va aratati adevarata fata . La iurmatoarele alegeri, care vor veni destul de repede, nu stati la guvernare mai mult de 3-4 luni,nu veti mai intra in parlament , daca nu sunteti capabili plecati toti" pnl-usr-mins su udmr - si lasati-i pe altii . Si asa " guvernul meu" functioneaza ca in fabula :Racul , broasca si stiuca de Alexandru Donici( cu un clic o puteti citi ) sau cum se mai spune in popor trage unul de hais si unul de cea, adioca unul intro parte si celalalt in partea cealalta, sa rupa jugul. Cine esti alde citu , te-ai vazut cocotat acolo sus si iti arati muschii. Te-a pacalit orban cu ",minciuni gogonate" el sta bine bine merci si numara "ciomegele" pe care le iei in cap. Ne vedem la vot .

14 ianuarie 2021 17:35

Muie postacilor Psd Mai mari scarbe ca voi imputiti de postaci Psd-isti nu exista in tara asta.f.m.m.de jeguri umane..

14 ianuarie 2021 11:29

Muie postacilor Psd Imputiti de postaci Psd-isti au Iesit la atac,,defapt sunt trimisi de hoti si penali Psd..

14 ianuarie 2021 11:00

Când există probleme financiare pentru salarii , există și pentru îndemnizațiile și pensiile voastre SPECIALE!!!! Cu ce sunteți voi, CURVE DE POLITICIENI, mai valoroși față de restul poporului?

14 ianuarie 2021 7:57

pop Ba prostovane, da pentru tine si Johanis sunt bani , sunt cu nemiluita nesimtiilor.

14 ianuarie 2021 7:27

v Este "adevarat", Pirtule ca Guvernul lui Ghiolbanis (indiferent de "guvernul meu") nu poate mrii pensiile deoarece nu pot micsora salariile si pensiile demnitarilor. Ei pot in schimb sa imprumute bani "pt investitii", pe carenu le-am vazut. AStia vor sa discrediteze PNL-ul ca sa-l desfiinteze ca PNTC-D -ul

13 ianuarie 2021 23:52

Clocotilda lu' Armando Nu-ti fa griji, ca si noi, progresizdele, si noi umblam tot ca tine pe strada, cu masti de un pogon pe bot, ca banditii din filmele cu cowboy (de care ne si leaga multe amintiri placute).

13 ianuarie 2021 22:06

Florin Cîțu Nu-mi dau masca jos, ca sa nu râda lumea de moaca de EURO-bou din dotare.

13 ianuarie 2021 22:03

Catana Stefan USR+ încurajaza exportul de minori integrabili pe piata de profil din UE (unde micutii pot fi "înfiati" contra cost de EURO-bulangii elghebete-ORL si/sau de EURO-pedofilii din CE, n.m.) si intentioneaza ca o parte din banii obtinuti din vânzari sa fie destinati cresterii pensiilor.

13 ianuarie 2021 21:34

Covidiotu' ala dfin poza a uitat sa-si dea jos EURO-botnitza, sau nu si-o scoate nici când merge la closet?!

13 ianuarie 2021 18:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.