Românii incluși în etapa a doua de vaccinare - persoanele cu vârsta peste 65 de ani, pacienții cu boli cronice și angajații "care desfășoară activități în domenii-cheie, esențiale" - își pot face cont pe platforma de programări, însă programarea în sine pentru vaccinare se poate face doar de vineri, 15 ianuarie, după ora 15.00. Vaccinarea efectivă va începe luni.

"Sunt foarte mulți care au intrat deja pe platforma de programări și s-au înscris, adică și-au făcut un cont, dar oamenii trebuie să înțeleagă că programarea în sine pentru vaccinare, care implică alegerea unei zile, ore și a unui centru de vaccinare, se va putea face doar de vineri, începând cu ora 15.00", au declarat, miercuri, pentru HotNews.ro reprezentanți au Comitetului național de coordonare a vaccinării în România.

Integral pe HotnewsComentarii

Fassss ! "Cont pe platforma de vaccinari",programul in sine se poate face..etc, etc....Sa fie clar,daca te-ai programat prin medicul de familie care e procedura sa ajungi sa fi vaccinat? Scurt si la obiect. Dac nu sunteti in clar cu metodele si parcursul actiunii mai bine taceti, nu mai derutati oamenii.

13 ianuarie 2021 16:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.