Regii Norvegiei au fost vaccinați anti-COVID-19, miercuri. Regele Harald al V-lea al Norvegiei şi soţia sa, regina Sonja, au ambii 83 de ani și întră în categoria de risc, a anunțat palatul regal.

Regii Norvegiei vor primi următoarea doză de vaccin în aproximativ trei săptămâni, se arată în comunicatul palatului regal, potrivit dpa și Agerpres.

Regele Harald şi regina Sonja s-au autoizolat în mai multe rânduri anul trecut, inclusiv în noiembrie, după ce un angajat al palatului a fost testat pozitiv la COVID-19. Fețele regale au luat aceeași măsură, de asemenea, în martie - în conformitate cu măsurile impuse de guvern - după efectuarea unei vizite de stat în Iordania.

Integral pe ProTVComentarii

Ronald S. Lauder Sa moara mama de MEDIA-borâtura (sinistra, n.m.) ce ma aflu sub Soare, daca vreuna dintre putorile mele care a defecat "stirea" asta a verificat ea însasi daca respectivii chiar s-au vaccinat!

13 ianuarie 2021 19:00

În schimb, Australia, Japonia, Taiwanul, Coreea de Sud, Noua Zeelanda & Co. REFUZA Sa-i vaccineze pe supusii din dotare, pe motiv ca nu e kosher sa faca experiente pe oameni - oarecum ... ciudat, nu?

13 ianuarie 2021 18:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.