Deputatul PNL, Florin Roman, care a criticat în repetate rânduri activitatea Avocatului Poporului, scrie pe Facebok că Renate Weber ”se pregătește să plece acasă” și le cere colegilor din coaliție să propună o nouă numire în această funcție. Roman susține că Weber a fost ”unealta PSD”

”Cu toată agitația din ultima vreme, am omis să fac un anunț cu adevărat important, unul cu greutate:
Distinsa doamnă Renate Weber se pregătește să plece acasă! Gata! Ne-a fascinat destul cu prezența diafană, cu vorbele mieroase și cu așa-zisa iubire față de țară și compatrioți. Doamna Renate Weber, Avocatul Poporului, această neînduplecată “luptătoare” pentru drepturile și libertățile cetățenilor români trebuie să plece. (…) Stimați colegi din coaliție, propunem o nouă numire în funcția de Avocat al Poporului? Și convocăm o sesiune extraordinară a Parlamentului?”, scrie Florin Roman pe Facebook.

Integral pe G4media.roComentarii

Iar Florinache Romanes a fost, este și va fi unealta DRAQULUI!!!! Un trântor, tradător, pupincurist, cwrva, hoț,.......s.m.d.

15 ianuarie 2021 7:52

noi Idiotul PNL ist de-si zice Fl.Rom, se vrea umoristic nevoie mare, dobitocul se crede pe cai mari, deh! cu "guvernul meu" de penali si parasute incompetente. Idiotul o ataca pe dna. Weber, o distinsa magistrata, profesionista apreciata in Parlamentul European, atacata de dobitocul PNL-ist, deoarece ca si magistrat, dna. Weber a aplicat Legea, dura, dar Lege. Idiotul asta de Fl. Rom, are si el, acolo, un bacalaureat la f.f, si o diploma zero barat de Taie Frunza la Caini ?!

14 ianuarie 2021 16:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.