Cred că am înțeles, măcar în parte, psihologia personajului care domină țara în acești cîțiva ani. O fac cît din vanitățile sale, cît din slăbiciunile celorlalți politicieni. Lui Klaus Iohannis îi place să-i arăți o basculantă de respect, disciplină și confortul. Omul, ca toți ceilalți aparținînd etniei sale, nu are humor și nu suportă să fie luat peste picior. Este de-a dreptul fălos (un soi de mîndrie poleită peste un caracter găunos) și vrea ca tot ce dă bine să vină de la dînsul și tot ce merge prost să fie din cauza altora.

Întîi de toate, a dușmanilor săi, apoi, dacă nu are o altă explicație, din cauza colegilor săi de partid. Se răzbună cît ai clipi din ochi și scapă de cîte unii cu o cruzime de măcelar. Cine își imaginează că sasul-cetățean român se va duce în Germania să roage demnitarii germani (nici vorbă de o rugăminte adresată Angelei Merkel!) să sprijine o investiție în România se înșală amarnic.

Integral pe CotidianulComentarii

ovi Haosul lui johanis a cuprins toata Romania. A spus si el si Gheorghita ca planificarile pentru vaccin, etapa 2 incep la azi la ora 3(15) dar la Cluj-N cand am reusit sa sun m-i s-a spus ca inscrierile incep la 5(17). Haos , haos nesititilor!

15 ianuarie 2021 15:07

Muie Nistorescu Mai dute in p***a ma-ti de jeg securist Nistorescule,,cu postarea ta de cacat, esti cel mai cretin ziarist din Romania impreuna cu alt securist Cristoiu.

14 ianuarie 2021 20:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.