Iată cum funcțonează și cât ar trebui să ne încredem în acele produse de păr pe care le folosim și după cât timp se pot vedea rezultate.

Când vine vorba de produsele de înfrumusețare, multe dintre noi ne dorim ca rezultatele să fie imediate atunci când începem să le folosim. După ce ai investit într-o cremă pentru riduri sau care să te scape de cearcăne, nu te aștepta ca efectul să apară peste noapte. Răbdarea este esențială în tot acest proces, indiferent că vorbim despre produse pentru păr sau piele Iată cum funcțonează produsele pentru păr și după cât timp se pot vedea rezultate.

Produse pentru păr: Șamponul

Pentru a vedea rezultate dă-i o șansă șamponului tău și vei începe să observi primele schmbări după primele șapte utilizări. Impuritățile produse de la factorii de mediu sau de la produsele pe care le-ai folosit pe păr, motiv pentru care părul are nevoie să se obișnuiască cu noul șampon până când acesta devine o normalitate. Dacă ai părul deteriorat și folosești formule reparatoare sau de hidratare este nevoie de mai multe spălări ca ingredientele să penetreze cuticula părului pentru ca acesta să rămână moale și strălucitor.

Integral pe Ce se intampla doctoreComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.