Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți prezentatori TV din România. Are o carieră de aproximativ trei decenii și emisiunile sale sunt unele dintre cele mai urmărite de telespectatori.

Dan Negru este vedeta postului Antena 1 de multă vreme, dar știți cât de bogat este, de fapt, Dan Negru? După participarea sa la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, a spus că probabil mulți se vor întreba cum a fost posibil acest lucru. Prin acest interviu spumos, telespectatorii vor avea ocazia să îl descopere într-o nouă lumină și să afle lucruri în premieră despre celebrul om de televiziune.

Dan Negru crede că vom avea o televiziune în care sunt adunate toate vedetele. De asemenea, el este deschis către nou. Prezentatorul TV a mărturisit că a filmat de curând cu Andi Moisescu, pentru emisiunea online a acestuia.

„Îmi povestea Andi că nici la Pro Tv, nici la Antenă, era imposibil ca noi să ne întâlnim. Viitorul în schimb cred că va fi ca noi să fim o mare familie de televiziune”, a spus Dan Negru.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.