Fostul lider al PSD Liviu Dragnea, încarcerat la Penitenciarul Rahova, se poate întoarce să lucreze la atelierul auto al închisorii, potrivit unei decizii definitive a instanței. Conducerea penitenciarului îl sancţionase pe Dragnea cu retragerea de la muncă după ce acesta fostul lider al PSD i-a acordat un interviu fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, fără a a avea aprobarea penitenciarului.

Judecătoria Sectorului 5 a admis vineri contestaţia lui Liviu Dragnea şi obligă Penitenciarul Rahova să îi permită să revină la lucru.
“Admite contestaţia formulată de petentul-condamnat Dragnea Nicolae Liviu împotriva încheierii nr. 1158/2020 a judecătorului de supraveghere a privării de libertate de la Penitenciarul Rahova (dosar nr. 1327/2020), în contradictoriu cu intimatul Penitenciarul Bucureşti-Rahova).
Desfiinţează încheierea atacată şi rejudecând: obligă Penitenciarul Rahova de a lua măsurile legale pentru a i se permite petentului să presteze activităţi lucrative cu caracter gospodăresc în cadrul Penitenciarului Rahova”, este minuta instanţei.

Integral pe HotnewsComentarii

Puscariasul Dragnea Acum nu mai este bolnav,,,,,ia trecut durerea de spate...acolo sa putrezeasca.

15 ianuarie 2021 15:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.