O catastrofă culturală și intelectuală a fost numit șef de comisie culturală în Parlament. Totul s-a petrecut într-o perioadă de grea suferință pentru lumea și producția culturală a României. Niciodată spiritul românesc n-a fost reprezentat de așa secături secătuite într-ale culturii. Niciodată în fruntea ministerului care gestionează producția spirituală a poporului român n-au fost înscăunați asemenea mediocri și castrați în materie de spirit și sensibilitate.

Așa se face că, de Ziua Culturii Naționale, ziua de naștere a lui Mihai Eminescu, un asemenea politician de vreme nouă a postat un mesaj care va rămîne în antologia celor mai imbecile atitudini față de cultură:

”Dacă Eminescu ar fi trăit astăzi:
– ar fi semnat pentru “Fără penali în funcții publice”.
– ar fi eliminat pensiile speciale.

Integral pe CotidianulComentarii

je Retardatul Bula/Bulai este, oare, in legatura directa cu genialul poet M. Eminescu, si, retardatul Bula este autorizat de poet, sa transmita poporului, indicatii si directive politruce ?! In realitate, retardatul Bula/Bulai, nu este decat unul dintre cei 40% analfabeti functionali ai Romaniei, inventariati chiar de Min Educatiei si .....priviti si suspinati si plangeti cu lacrimi de sange - ce derbedeu a ajuns sef la Parlamentul Romaniei !

16 ianuarie 2021 18:19

Muie postacilor Psd Mi-o sugeti imputiti de postaci Psd-isti impreuna cu toti Psd-isti hoti si penali,securisti si comunisti.

16 ianuarie 2021 16:21

Lute Muie tu nu trebuie sa ratezi nici o zi tratamentul ca-l faci de ras pe seful cel mare si Romania educata incepe cu tine!!!

16 ianuarie 2021 8:41

Pentru retardatul de la 15 ianuarie 2021 20:13 Bai oligofrenule, stiu ca faci parte din ~Romania educata~, dar nu ne mai agresa cu obiceiurile familiei tale. Noi, nu avem nici-o vina ca BOUL care a marlit-o pe mata-n gura, posibil si pe tine, te-a lasat cu sechele. Noh, acum meri-n P.U.L.A. draqului !!!!

15 ianuarie 2021 21:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.