Există români care "pur şi simplu nu vor să muncească", a avertizat ministrul Muncii, Raluca Turcan. într-un mesaj postat pe internet.

Ministerul Muncii va trimite inspectori, în diferite localități, pentru a verifica anchetele sociale întocmite de angajații din Primării, a anunțat ministrul Muncii, Raluca Turcan, într-un mesaj postat pe Facebook.

Integral pe România LiberăComentarii

plecat Asa, si cei cu pensii speciale cam cat 1000 de ajutoare sociale , pensionat anticipat... muncesc? (1000 nu este metaforic, chiar atat este o pensie speciala, si ma refer la componenta speciala)

17 ianuarie 2021 19:36

v Madam Tzurcana, asta este un lucru stiut de mult ani. Si Ceausescu ii obliga pe toti sa munceasca. Ar fi bine sa faceti la fel, dar ma intreb daca aveti atitea locuri de munca citi lenesi sint in tara asta. Cred ca "ajutoarele" se dau prea usor. Nu am vazaut anchetarea persoanelor care elibereaza acele adeverinte si nici ale persoanelor "beneficiare". Sa nu mai vorbim ca sint foarte multi la conducerea tarii care nu s-au omorit cu munca si nici acuma nu o fac.

17 ianuarie 2021 17:09

ion Conditionati "ajutoarele sociale" in bani, de prestarea de munci in folosul comunitatii ! Betivi, hoti de buzunare, traficanti de droguri, cersetori cu 1000 lei/zi, toti parazitii astia sa fie pusi la munca !

17 ianuarie 2021 11:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.