Lucrările la noua stație de metrou din zona Berceni sunt programate să înceapă luni, 18 ianuarie iar circulaţia maşinilor în zonă va fi afectată, anunţă Primăria Sectorului 4.

Conform autorităţilor locale, proiect poate fi realizat doar prin închiderea traficului auto. De aceea, autoritățile locale îi îndeamnă pe șoferi să-și păstreze calmul, în contextul în care traficul rutier va fi blocat pe o porțiune de 500 de metri.

"Este un proiect extrem de important pentru toți bucureștenii, pentru cei care folosesc acest mijloc de transport, dar mai ales pentru comunitatea noastră. Trebuie să vă anunț că de mâine, odată cu demararea acestor lucrări, traficul în zonă va fi restricționat pentru o perioadă de timp, pe o porțiune de 500 de metri, pe sensul de ieșire din București.

Conducem calm, cu atenție și fără să ne enervăm. Cel mai important lucru este să ajungem în siguranță acasă, la locul de muncă sau acolo unde avem treabă", a anunțat duminică, pe Facebook, Daniel Băluță, primarul Sectorului 4.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.