Platforma de programare la vaccinarea împotriva noului coronavirus a fost luată cu asalt în acest weekend. Până duminică la prânz, reuşiseră să se înscrie peste 200.000 de persoane, în majoritate vârstnici. Numărul cererilor a fost însă mult mai mare decât locurile disponibile. Doar cei care au avut noroc şi au fost perseverenţi au putut prinde un loc pe listele de vaccinare prin accesarea platformei electronice pusă la dispoziţie de autorităţi.

La Bucureşti şi Cluj-Napoca, locurile s-au ocupat chiar din prima zi a celei de-a doua etape de vaccinare, respectiv de vineri, 15 ianuarie. În cursul zilei de sâmbătă, situaţia a fost similară şi în alte oraşe reşedinţă de judeţ.

„Anumite informaţii cerute de platformă nu le aveam colectate“

„La Cluj şi la Bucureşti nu mai sunt locuri, lucru îmbucurător. Acum problema este că nu avem destul vaccin. Toată organizarea logistică este la MApN, soluţia va fi realocarea de doze când vor ajunge altele. Problema este că sunt mult mai mulţi oameni care vor să se vaccineze, faţă de numărul de doze existent“, a declarat ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Integral pe AdevărulComentarii

Daniela Serb. (posta redactiei, n.m.) Sa stiti ca si bestia aia de gagica-meu mi-a futut câteva labe peste EURO-bot, în tentativa de a ma deposeda de doza mea de vaccin (pe care o pastrez în punga si din care trag la intervale regulate pe nas, n.m.), noroc ca am reusit sa ma prefeac ca sunt pandemizata si m-au scos aia cu izoleta si m-au încarcerat la Ana Aslan! Cu respect, "Redactia"

18 ianuarie 2021 22:21

E o "stire" EXTRAORDINARA - mie imi place sa ma uit la bataiile între clanurile de Covidioti la maximum! Sia trecem acum cu voia Dvs. la consecite - câti morti, câti raniti, câte arestari au fost operate si ce condamnari risca batausii?! N-am putea sa-i trecem pe decedati la morti de "covid", ca sa mai umflam statisticile si sa provocam noi batai pe vaccin? Cu respect, Paulus

18 ianuarie 2021 22:16

Oltean Numarul de vaccinuri (locuri la vaccinare) este derizoriu. Care e situatia in alte tari ? In ritmul actual, vaccinarea anti - COVID se va finaliza prin 2030 (varianta optimista). Ce spun autoritatile ?

18 ianuarie 2021 7:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.