Ioan Mircea Pașcu, fostul vicepreședinte al Parlamentului European, îl atacă dur pe ex-secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu, după o postare a acestuia din urmă în care își exprimă nemulțumirea față de votul pensionarilor de la alegerile europarlamentare din 2019. În replică, Pașcu susține că Liviu Dragnea este vinovat pentru modul în care au fost alcătuite listele electorale la acel moment, iar Ștefănescu i-a fost complice. Acesta mai susține că, dacă PSD ar fi câștigat acele alegeri, Dragnea și-ar fi anunțat candidatura la Președinția României.

Totul a început cu o postare a lui Codrin Ștefănescu, în care fostul secretar general al PSD afirmă că „la europarlamentare (din 2019 – n.red.), ne-au votat doar unul din zece pensionari, profesori medici! Unul din zece!”. Potrivit acestuia, „dacă ne votau toți cei pentru care ne-am luptat, alta era situația azi. Liviu Dragnea era liber, PSD guverna, majorarea pensiilor și salariilor continua conform programului, HORECA funcționa, treceam prin pandemie oferind sprijin tuturor celor care aveau nevoie de el”.

În schimb, Codrin Ștefănescu precizează că „cei de mai sus au vrut abuzuri, bătaie de joc și umilințe. Și i-au votat cu două mâini pe reziști și peneliști. Iar astăzi ies în stradă în speranța că indivizii ăștia îi vor asculta. Se înșală! Nici măcar nu le pasă de ei”.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.