”Tabuurile alimentare diferă foarte mult de la țară la țară și ceea ce noi, europenii, și noi, românii, considerăm a fi comestibil ar putea fi substanțial diferit de ceea ce se mănâncă în alte zone ale lumii. Și nu e o chestiune de moft. Noi în Europa suntem niște consumatori privilegiați, avem o abundență alimentară fără precedent în istoria omenirii, o abundență care în alte părți ale lumii nu există. Oamenii aceia nu mănâncă de voie, ci de nevoie”, spune Mihaela Bilic.
La ce folosesc proteinele?
”La capitolul sursă de proteină, într-adevăr, orice vietate de pe planetă, atâta vreme cât este de origine animală, are proteine, iar noi, oamenii, avem nevoie de proteine. E o nevoie vitală, zilnică, de un gram de proteine per kilogram corp.
Comentarii
Adaugă comentariu
Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:
- Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
- Accesezi link-ul din mesajul primit.
- Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.
Te-ar mai putea interesa și...
Cum îți dai seama dacă apa de la robinet este bună de băut
3 martie 2021 10:46Cât de mult colesterol este într-un ou și cât contează de fapt dieta când avem colesterolul crescut
2 martie 2021 14:04Cum îți convingi copilul să nu mai refuze verdețurile de primăvară
2 martie 2021 8:46Parfumurile orientale: descoperă de ce au devenit atât de populare în întreaga lume?
1 martie 2021 17:44Când se schimbă ora în 2021 şi dăm ceasurile înainte
1 martie 2021 15:06Editorial
Să mori cu Poliția la ușă
1. Vorba unui prieten: dacă se va întâmpla să fiu luat ostatic în România, NU chemați Poliția! Mă descurc și singur, poate mor, poate trăiesc, dar, dacă sun la organele noastre, știu ce mi se întâmplă. 2....