Numărul de persoane programate la vaccinarea anti-COVID-19 pentru perioada 18-23 ianuarie este dublu faţă de capacitatea centrului de la Spitalul Judeţean Târgovişte, iar conducerea încearcă să găsească soluții să nu dea peste cap programările.

„Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte face apel către cetăţenii care au programare pentru vaccinare anti-COVID în această săptămână, la centrul organizat în cadrul unităţii, să se prezinte strict la ora stabilită, pentru a nu fi nevoiţi să aştepte din cauza aglomeraţiei”, se arată într-un comunicat al unităţii medicale, remis luni, 18 ianuarie, și citat de Agerpres.

„Facem precizarea că, dintr-o eroare a sistemului informatic, numărul persoanelor programate pentru imunizare, în perioada 18-23 ianuarie 2021, este dublu, raportat la capacitatea Centrului de Vaccinare de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte”, precizează unitatea medicală.

Integral pe LibertateaComentarii

Sorin Săvulescu (asistent medica din Mangalia,l r.) Eu am murit dupa administrarea vaccinului - tu ce când dai ortu' popii?

18 ianuarie 2021 23:42

bătrân protestatar anti-carantină batut de Poliția Călare Scenă de coșmar a Erei Covid: Un bătrân protestatar anti-carantină batut cu tonfele de Cavalerii negri ai Poliției Călare din Amsterdam. FOTOGRAFIE ZILEI: https://www.activenews.ro/stiri/Scena-de-cosmar-a-Erei-Covid-Un-batran-protestatar-anti-carantina-batut-cu-tonfele-de-Cavalerii-negri-ai-Politiei-Calare-din-Amsterdam.-FOTOGRAFIE-ZILEI-164771

18 ianuarie 2021 23:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.