Femeia suspectată că a intenţionat, fără succes, să vândă serviciilor ruse computerul liderei democraţilor din Camera Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, furat în timpul asaltului asupra Capitoliului de pe 6 ianuarie, are 22 de ani și se numește Riley June Williams, transmite AFP, potrivit Agerpres. Ea a fost identificată inclusiv de mama ei în imaginile cu asaltul de la Capitoliu.

Pe numele tinerei, despre care mama sa a spus la ITV că a părăsit domiciliul familial, a fost emis un mandat de arestare. Potrivit actului de inculpare, consultat de AFP, Riley June Williams, originară din Pennsylvania, s-a numărat printre cei care au luat cu asalt Capitoliul. Actul de inculpare împotriva lui Riley Williams a reţinut deocamdată doar acuzaţiile de intrare prin efracţie şi tulburarea ordinii publice, nu şi furt.

Integral pe Digi24Comentarii

Digi24 Va închipuiti, stimati cititori (ne MEDIA-necrofili. consumatori de MEDIA-fecale defecate de noi si de de-alde noi, n.red.) ca nici macar ... rusii n-au avut curiozitatea sa incerce sa afle ce se afla pe laptop-ul babei alcoolico-marxiste Pelosi N.?! Cu respect, Redactia (comitetul de coordonare al activitatilor infractionale ale media-group-ului, n.red.)

19 ianuarie 2021 0:06

Aha, deci MA-SA a dat-o în gât pe FIICA-SA - E ca si cum tatal EURO-jidoafcei Frank A. ar fi turnat-o pe fii-sa la GESTAPO, ca s-o trimita aia la Auschwitz (de unde respectiva, sustragându-se "gazarii", a fost evacuata de SS, fiind trimisa la tratament de tuberculoza, la Bergen-Belsen) nu-i asa?! Cu respect, Paulus

18 ianuarie 2021 23:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.