Xiaomi îşi extinde prezenţa pe piaţa din România prin lansarea Mi-Home.ro, noua platformă oficială de e-commerce a companiei chineze.

Cu ocazia lansării oficiale Mi-Home.ro, cei interesaţi au parte de reduceri de până la 30% din preţul recomandat de vânzare al mai multor produse, atât din segmentul telefoanelor inteligente, cât şi din gama ecosystem. Prin folosirea codurilor promoţionale XIAOMI100, XIAOMI50 sau XIAOMI20 (valabile până la finalul zilei de 18 ianuarie), clienţii pot beneficia de discounturi suplimentare în valoare de până la 100 RON.

Integral pe AdevărulComentarii

George-Andrei Cristescu. Reamintesc cititorilor ca Partidului Comunist Chinez a reusit sa lichideze (adica sa de-carbonizeze, n.m.) 65.000.000 de buc. chiniezi, carora le-a redus "amprenta-carbon" la zero, contribuind astfel la "salvarea" planetelor "noastre" de la "încalzirea globala" a "schimbarilor" clismatice.

18 ianuarie 2021 23:15

George-Andrei Cristescu. Haideti asadar sa sugem poolla Partidului Comunist Chinez în frunte cu Ling-Ping-Ging, sa cumparam si sa #REZISTAM!

18 ianuarie 2021 23:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.