În timp ce miniștrii Guvernului Cîțu stau mai mult la TV, Nicușor Dan s-a apucat de treabă.

În timp ce miniștrii se ocupă mai degrabă de propria lor imagine, având, în plus, și negocieri dure de definitivat pentru a politiza administrația,există un politician care și-a suflecat mânecile pe 27 septembrie 2020 și de atunci muncește neîntrerupt. Alegătorii l-au văzut rar de atunci. Uneori o singură dată pe lună, alteori mai des, de două-trei ori.

Politicianul și omul acesta atipic pentru clasa noastră politică este Nicușor Dan, primarul Capitalei. El este primul și, deocamdată, singurul care și-a ascultat alegătorii cu atenție și primul/singurul care deja le-a oferit ce au cerut. Ca afară au vrut, ca afară au primit. Problema lui Nicușor Dan, căci are o problemă, nu este, așadar, aceea că nu muncește și nu livrează. Problema sa este că ori a auzit greșit, ori a înțeles greșit. Bucureștenii strigau la mitinguri „Vrem o țară ca afară”, în niciun caz „Vrem în case ca afară!”. Și, tot în niciun caz, nu și-ar fi dorit ca acest „ca afară” să le fie livrat în decembrie și ianuarie, când cam peste tot în Europa, chiar și în România, temperaturile coboară sub 0 grade.

Integral pe LibertateaComentarii

Doru Imputiti de postaci Psd-isti il ataca pe unul care nu e de accord cu ei,,,mai jegurilor nu o sa fim de accord cu voi niciodata ,,pt ca voi jegurilor sunteti platiti de hoti si penali Psd ,,,asa ca va bagam in p***a mami voastre de tigani romani, voi nu sunteti oameni ci jeguri,,, daca il atacati pe Nicusor credeti ca vom fii ee accord cu voi,,,,pe curva moldoveanca Firea care a furat nu ati comentat nimic despre ea,,,,,asa ca van dam multa muie,,pt.postaci Psd-isti.

20 ianuarie 2021 15:18

Pentru oligofrenul de la 20 ianuarie 2021 11:14 Modul tău de exprimare trădează abuzurile la care va supus BOUL care a mârlit-o pe VACA ce te-a fătat. Noi vrem să te salvăm, iar pentru asta vom aplica proverbul românesc ..”CUI, PE CUI SE SCOATE”!!” Întreaga ta familie se va încolona, de la cel mai mic la cel mai mare/de la cel cu puța-n gură până la cel cu barba sură”, iar noi vă dăm ceea ce vă place EXTREM DE MULT și sunteți obișnuiți adică ceea ce scrie pe plăcuța suedeză.

20 ianuarie 2021 14:24

Muie postacilor Psd O vrea in gura imputitul de postac Psd-ist @noi,,,io dau si eu..

20 ianuarie 2021 11:14

noi Derbedeul si mardeiasul cu "o vreu in gura" si alte mizerii rezistace, este INTERZIS pe ziare.ro comentarii !

20 ianuarie 2021 11:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.