După o semnificativă incursiune în politică, jurnalistul Robert Turcescu se întoare în presă. Celebrul prezentator va fi coordonator la Evenimentul Zilei, unde va avea și o emisiune în cadrul proiectului EVZ TV.

Robert Turcescu este un jurnalist și om politic român, fost realizator al emisiunii radio „România în direct” și al talk-show-ului 100%. A publicat articole în Dilema și Dilema veche. A fost moderatorul emisiunii politice Sub semnul întrebării, difuzată pe postul B1 TV.

La alegerile locale din 2016, a candidat la Primăria București, din partea Partidului Mișcarea Populară (PMP). S-a clasat pe locul 4, cu 6,46% din voturi. Pe 9 iunie 2016, a fost ales vicepreședinte al PMP și a fost desemnat președinte interimar al PMP București, funcție pe care a deținut-o până la 9 august, când a fost înlocuit de Valeriu Steriu.

Turcescu a fost ales deputat de Constanța în legislatura 2016-2020 din partea PMP.

Integral pe CapitalComentarii

S-a prins și Tuciuresc de faptul că a lins Ms-DOSUL lui Basescu și nu s-a căpătat cu nimic. Atâta credibilitate are acest slugarnic fix cât praful de pe tobe.

20 ianuarie 2021 14:29

Surpriza ? Ce inseamna sa fi naiv : nu credeam ca Turcescu cu toate "hibele" lui va ajunge sa fie coordonator la Excrementul,pardon, Evenimentul zilei, ziar care a suspendat posibilitatile cititorilor de a comenta pe marginea articolelor si care in schimb a mai introdus o rubrica "Pacaliciul zilei", rubrica realizata de pacaliciul Curel Mirea.Gaina continua sa nasca pui vi.

20 ianuarie 2021 12:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.