Cel mai mare furnizor de energie electrică din România, care deserveşte 3,2 milioane de consumatori casnici din 18 judeţe, a anunţat reducerea tarifelor pentru consumatorii care nu au optat încă pentru încheierea contractelor în piaţa liberă. Reducerea de preţ operată de Electrica Furnizare se aplică de la data de 1 ianuarie până la momentul în care clienţii vor opta pentru un contract din piaţa concurenţială, dar până cel târziu la finalul lunii august.

"(...) compania oferă benevol un discount consumatorilor care doresc trecerea în piaţa concurenţială, dar nu au avut încă timpul să ia o decizie informată. Discount-ul se aplică pentru intervalul cuprins între data de 1 ianuarie 2021 şi momentul în care aceştia optează pentru o ofertă de pe piaţa liberă, oricând până la data de 31 august 2021.

Discount-ul va reflecta diferenţa dintre preţul de serviciu universal şi preţul ofertei concurenţiale pentru care a optat consumatorul, sprijinind astfel tranziţia facilă a acestuia în piaţa concurenţială şi oferindu-i suficient timp pentru a face cea mai bună alegere", se menţionează în comunicatul remis de Electrica Furnizare.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.