Cristi Borcea a fost invitatul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai" de la Kanal D, marți noapte. Fostul dinamovist a vorbit despre experiența sa în închisoare, despre momentele de glorie de la Dinamo și despre viața sa amoroasă.

Încercând să-și păstreze mina, studiată atent, dorind să se prezinte impunător, Cristi Borcea a dialogat zâmbitor despre subiecte legate de averea sa, dar și despre etapele vieții în care a fost un adevărat „crai” al României. Nu au fost uitate nici perioadele de declin, de pușcărie, de „pensiune”, cum încă o numește fostul șef al lui Dinamo, care a adunat 5 ani și două luni în „Dosarul Transferurilor” și „Dosarul Retrocedărilor”.

„Direct, dă-i drumul!”

Recunoscut ca un om cu răbdare limitată atunci când vine vorba de interviuri, celebrul afacerist a avut un moment în care și-a pierdut interesul, după întrebarea 23. Dar discuția a fost electrizantă, mai ales că au alternat întrebările „roșii” cu cele incitante. „Ați fost otrăvit cu argint viu?”, „Cum se fac banii din închisoare?”, „Sunteți un om fără scrupule în amor?”, „Ați lovit vreodată o femeie?”, „Le-ați cumpărat tăcerea soțiilor dumneavoastră?”, „Cui îi mulțumiți pentru averea dumneavoastră?”, „Poate Cristi Borcea să fie bărbatul unei singure femei?”, acestea au fost doar câteva dintre cele 40 de întrebări la care va trebui să răspundă Cristi Borceaîn emisiuna cu Denise Rifai.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.